Pregled arhiva

Rujan 2020

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 11 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
2472

Obnovljene grobnice i spomen obilježje na Gradskom groblju u Pagu

Na Gradskom groblju u Pagu obnovljen je spomenik i grobnice palih boraca NOB-a koji su poginuli u 2. svjetskom ratu. „S obzirom da su grobnice bile devastirane i uništene Grad Pag ih je odlučio o pročitaj..

Vijesti
2386

Uređenje 2. kata OŠ "Jurja Dalmatinca" u Pagu

Započeli su radovi na uređenju 2. kata zgrade OŠ Jurja Dalmatinca u Pagu koji obuhvaćaju prenamjenu prostora na način da će se od postojeće 4 učionice, rušenjem zidova i ponovnim pregrađivanjem, dob pročitaj..

Vijesti
2095

Održana završna konferencija projekta "Kulturna ruta putevima liburnskog, rimskog i hrvatskog nasljeđa Zadarske županije"

Jučer je u Gradskoj knjižnici u Benkovcu održana završna konferencija projekta "Kulturna ruta putevima liburnskog, rimskog i hrvatskog nasljeđa Zadarske županije" čiji cilj je doprinijeti održivom d pročitaj..

Vijesti
2967

Započeli radovi uređenja gradske plaže Prosika

Ovih dana na gradskoj plaži Prosika započeli su radovi uređenja. Projektno rješenje obuhvaća izgradnju objekta sa sanitarnim čvorovima za muškarce i žene, izradu betonskih ležaljki za sunčanje, naba pročitaj..

Vijesti
1928

Gradonačelnik Grada Paga sastao se s pokretačima stranice Paške šapice

Gradonačelnik Grada Paga sastao se s pokretačima facebook stranice Paške šapice kojoj je ideja okupiti dobre ljude velikog srca na području lokalne zajednice koji su voljni pomoći paškim šapicama, n pročitaj..

Obavijesti
1956

Javni poziv za prikupljanje ponuda za davanje u zakup šumskog zemljišta u vlasništvu RH za potrebe pašarenja

Na mrežnim stranicam Hrvatskih šuma je objavljen Javni poziv za prikupljanje ponuda za davanje u zakup šumskog zemljišta u vlasništvu RH za potrebe pašarenja, koji je otvoren do zaključno 28.rujna 202... pročitaj..

Vijesti
1685

Održano donatorsko ronjenje za nastavak arheološkog istraživanja podvodnog nalazišta amfora Letavica kod Šimuna na Pagu

"Svi uvijek volimo nešto novo i nešto prvo", kaže Vedran Dorušić, organizator i voditelj prošlotjednog donatorskog ronjenja iz Ronilačkog centra Foka i zadovoljno objašnjava: "Prvo je novo da je Let pročitaj..

Natječaji
1916

Javni poziv za jednokratno financiranje programa i projekata javnih potreba sredstvima proračuna Grada Paga za 2020 godinu

23/20 - Upravni odjel za prostorno uređenje i gospodarstvo na temelju Odluke o raspisivanju Javnog poziva te načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Paga za 2020. godinu namijenjen... pročitaj..

Vijesti
2468

Promotivna akcija "Tjedan odmora vrijedan"

Promotivna akcija "Tjedan odmora vrijedan nastavlja se od 16.-25. listopada 2020. godine. Tjedan odmora vrijedan je akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 1 pročitaj..

Vijesti
1798

Uređenje pomoćnog sportskog igrališta na Julovici

U tijeku su radovi uređenja pomoćnog sportskog igrališta, dimenzija 42x42m na Julovici u Pagu. Priprema se teren za ugradnju umjetne trave i sve popratne opreme, rasvjete, zaštitne ograde i mreže. pročitaj..

Vijesti
1943

Donatorsko ronjenje na Letavici, 5.9.2020.

Ronilački centar Foka d.o.o. organizira donatorsko ronjenje na arheološkom nalazištu Letavica u blizini Šimuna na otoku Pagu, u subotu, 5. rujna 2020. godine s početkom u 11 sati. Cilj donatorskog r pročitaj..

Rezultati 1 - 11 od 11