vrh1
Festival ima punu podršku Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Ministarstva turizma Republike Hrvatske, predstavnika svjetske i naše kulturne baštine te pokroviteljstvo Austrijskog veleposlanstva. Posebne vrijednosti Festivala biti će i  likovni, literarni i mnogi drugi konkretni radovi na temu paške čipke, kako onih nastalih u dječjem vrtiću, osnovnoj i srednjoj školi, na redovitom satu ili u okviru izvannastavne aktivnosti (dječjim radionicama) tako i svih drugih zainteresiranih osoba koje žele pokazati što na tu temu znaju učiniti (u alternativnim materijalima kao što su: keramika, kamen, bakrorez, staklo, glina, svila i sl.).
Kako očekujemo velik odaziv na Natječaj, molimo Vas da nam radove sa imenima i adresom sudionika dostavite na slijedeću adresu:

Centar za kulturu i informacije Pag
«Međunarodni festival čipke»
(za radove na temu paške čipke)
Ulica od špitala 1, 23250 Pag

Radove treba poslati do 21. svibnja 2010. godine.

Prispjele radove prosuđivati će i vrednovati Komisija za pripremu radionica i galerija za prezentaciju radova na temu «paška čipka», na temelju osjetilnih i stvaralačkih mogućnosti te postignutoj razini originalnosti, izražajnosti i tehničkoj izvedbi.
Prispjeli radovi biti će izloženi na Međunarodnom festivalu., stoji u dpisu kojeg je potpisao Josip Tičić, predsjednik Komisije za pripremu radionica.

Natječaj za radove u svim tehnikama na temu Paška čipka

POGLEDAJ DOKUMENT>>>>

 

Grad Pag

3d

Grad Pag

Paška čipka

Paška nošnja

Paški sir

Paški baškotin

Paška sol

Paški karneval