Vjesti

Obavijest o upisu čipkarica za šk. g. 2015./2016.

Obavijest o upisu polaznica u program osposobljavanja za zanimanje: ČIPKARICA za šk.g. 2015./2016.
Odobrava se upis 10 polaznica u program osposobljavanja za zanimanje: ČIPKARICA u sklopu programa obrazovanja odraslih u školskoj 2015./2016. godini

Više...

 

Lijep koncert Dječjeg zbora "Vijolice"

Vijolice 24.08.2015. 100Na Trgu Petra Krešimira IV Dječji zbor "Vijolice" održao je prekrasan koncert na kojem su predstavili pjesme iz svog bogatog repertoara.
U odličnoj atmosferi, nastupili su i solisti koji su bez straha otpjevali svoje pjesmice: Antonia Petrošić, Zara Fabijanić, Franko Galić, Antonio Kurilić, Laura Kustić, Marija Šljivo, Luce Majstorović, Đana Buljanović, Margareta Kerhanaj, David Sirovica, Marija Buljanović, Laura Kustić, Katarina Buljanović, Dalma Pernar i Luka Bukša

Više...

 

Otvorena izložba "Crno-belo sa malo kolura" Ivana Šuprahe

IVO  U sklopu Paškog kulturnog ljeta 2015. godine otvorena je 2. samostalna izložba fotografija Ivana Šuprahe pod nazivom "Crno-belo sa malo kolura" na kojoj je predstavljeno pedesetak, uglavnom monokromatskih fotografija - nastalih u gradu i otoku Pagu od 2011. do 2015. godine.

Više...

 

Službeni glasnik 9/2015

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 9 za 2015. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije - Službeni glasnik 2015. godina ili izravno klikom OVDJE.

 

"Paške podlanice" pobjednici šeste sezone Jadranskih igara

Pobjednici šeste sezone Jadranskih igara su ekipa "Paških podlanice" iz Paga koje su slavile pred mnoštvom posjetitelja i navijača na prepunoj rivi u Novalji gdje se i ove godine održalo veliko hrvatsko finale Jadranskih igara.

Više...

 

Otvoren 6. Kup grada Paga u stolnom tenisu

Ovog vikenda Pag je domaćin 6. Kupa grada Paga u stolnom tenisu koje se održava u sportskoj dvorani OŠ "Jurja Dalmatinca". Za dvodnevna natjecanja prijavljeno je više od stotinu mladih stolnotenisača iz cijele Hrvatske.

Više...

 

U nedjelju, 23. kolovoza otvaranje izložbe fotografija Ivana Šuprahe "Crno - belo sa malo kolura"

plakat ivoU prizemlju Kneževog dvora u nedjelju, 23. kolovoza u 21.00 sat otvara se 2. samostalna izložba fotografija Ivana Šuprahe (Dumića) pod nazivom "Crno - belo sa malo kolura" u sklopu Paškog kulturnog ljeta 2015. godine.
Na ovoj izložbi, autor se predstavlja sa pedesetak uglavnom monokromatskih fotografija - nastalih u Gradu i na Otoku od 2011. do 2015. godine.
Izložba će biti otvorena do 29. kolovoza.

 

"Paške podlanice" večeras u finalu "Jadranskih igara" u Novalji

10628399 812166778814496 2828357196868386953 nNakon više od dva mjeseca turneje, posljednji finalisti koji će se u petak, 21. kolovoza boriti za titulu najbolje ekipe šeste sezone su ekipa "Paških podlanica" koja je pobjedom u polufinalu osigurala svoju kartu za Novalju. Igre u Malinskoj protekle su u odličnom tonu – bilo je zanimljivo, veselo i živo od početka do samog kraja, a sve su to pratili brojni navijači i publika na tribinama.

Više...

 

U subotu, 22. kolovoza koncert ženske klape "Peružini"

U subotu, 22. kolovoza u atriju Kneževog dvora održat će se koncert dalmatinskih pjesama u izvedbi ženske klape "Peružini" pod nazivom "Jubav moja".
Gosti koncerta su zbor i tamburica Frakanava iz Austrije.
Organizator koncerta je Turistička zajednica grada Paga.
Koncert započinje u 21.00 sat.

 

U petak, 21. kolovoza Dječji zbor "Vijolice"

U petak, 21, kolovoza na Trgu Petra Krešimira IV održat će se koncert Dječjeg zbora "Vijolice" pod vodstvom Sanje Dobrijević. Popularne "Vijolice" izvest će niz svojih pjesama i zasigurno razveseliti mnogobrojne posjetitelje.
Organizator koncerta je Turistička zajednica grada Paga.
Koncert započinje u 21.00 sat.

 
Više članaka...