Vjesti

Poziv na nastavak 12. sjednice GRADSKOG VIJEĆA GRADA PAGA

Na temelju članka 53 st. 2. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Paga („Službeni glasnik Grada Paga" broj 5/09 i 3/13) pozivam Vas na nastavak 12. sjednice GRADSKOG VIJEĆA GRADA PAGA koja će se održati 22. prosinca 2014.godine. Sjednica će se održati u Vijećnici Grada Paga s početkom u 9,00 sati.

 

Više...

 

Održana božićna priredba Dječjeg vrtića "Paški mališani"

Polaznici Dječjeg vrtića "Paški mališani" održali su svoju božićnu priredbu u punom Domu kulture.

Više...

 

Pohranjena vremenska kapsula

10543129 10205475860885530 1126638646 n SmallU srijedu točno u podne pohranjena je prva vremenska kapsula u Hrvatskoj u gradskom parku Golija u Pagu. Kapsulu je na 50 godina pohranio Centar za kulturu i informacije Pag koji je gotovo godinu dana prikupljao razne materijale, dokumente, fotografije, predmete i slično, koji svjedoče o životu u gradu Pagu u 2014. godini. Kapsula će se otvoriti za 50 godina, dakle 2064. godine, a oni koji će je otvoriti, steći će uvid u način života u gradu Pagu 2014. godine.

Više...

 

Održano predavanje don Daria Tičića

don dario 2U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag u prepunom prizemlju Kneževog dvora održano je predavanje don Daria Tičića "Na vratima od Božića".

Više...

 

Natječaj „Solarni krovovi grada Paga"

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je NATJEČAJ za korištenje obnovljivih izvora energije u kućanstvima „Solarni krovovi grada Paga" za 2014./2015. godinu POGLEDAJ NATJEČAJ

NATJEČAJ

 

za korištenje obnovljivih izvora energije u kućanstvima „Solarni krovovi grada Paga“ za 2014./2015. godinu

 

Arheološka istraživanja ostataka crkve Svetog Petra na Prosici

isk 2Prije desetak dana započeli su arheološki iskopi povijesnih ostataka crkve Svetog Petra na Prosici, a time i početak njenog valoriziranja i adekvatnog tretiranja u projektu uređenja prenamjene Magazina soli.

Više...

 

Okićena jelka na Trgu Petra Krešimira IV

bor 6Djeca iz Dječjeg vrtića "Paški mališani" s veseljem su okitila jelku na Trgu Petra Krešimira IV velikim blagdanskim kuglama koje je izradio Centar za kulturu i informacije Pag. Najviše veselja izazvao je dolazak Djeda Božićnjaka koji je s mališanima pjevao, pričao, plesao i poklanjao im bombone.

Više...

 

Polaganje vremenske kapsule u parku na Goliji

SVI OSNOVNAU Pagu će u srijedu 17. prosinca, u 12.00 u gradskom parku Golija, na 50 godina biti pohranjena vremenska kapsula. Zanimljiv je to projekt Centra za kulturu i informacije Pag koji je gotovo godinu dana prikupljao razne materijale, dokumente, fotografije, predmete i slično koji će biti pohranjeni u vremensku kapsulu. Kapsula će se otvoriti za 50 godina, dakle 2064. godine, a oni koji će je otvoriti, steći će uvid u način života u gradu Pagu 2014.-te godine.

Više...

 

Sveta Lucija u Dječjem vrtiću "Paški mališani"

lucija 1U Dječji vrtić "Paški mališani" i ove godine je stigla Sveta Lucija koju su djeca i odgajateljice nestrpljivo čekale. Mališani su veselim plesom i pjesmom zahvalili Svetoj Luciji na poklonima. Ljubica Fabijanić, ravnateljica Dječjeg vrtića "Paški mališani" zahvalila je Župnom uredu Pag i Turističkoj zajednici Grada Paga koji su osigurali poklone za stotinjak mališana.

Više...

 

Održana priredba OŠ "Jurja Dalmatinca"

prir 2U Domu kulture u Pagu održana je priredba učenika Osnovne škole "Jurja Dalmatinca" pod nazivom "Božić je ljubav na svim jezicima".

Više...

 
Više članaka...