Vjesti

Ljetne radionice plesne udruge "Kissa"

kissa 5Ove godine ljetne plesne radionice Udruge "Kissa" započinju u Mandrama gdje će se radionica održavati od 19. do 25. srpnja. Nakon toga, radionica je u Povljani od 1. do 7. kolovoza, u Pagu od 8. do 14. kolovoza, a zadnja radionica je u Novalji od 17.do 23. kolovoza. Prošle godine u ovom programu sudjelovalo je 400 djece.

Više...

 

Petnaesta Izložba paške ovce i paškog sira

U subotu, 4. srpnja održat će se petnaesta Izložba paške ovce i paškog sira na staroj rivi u Pagu.

Više...

 

Upisi u Školu veslanja Veslačkog kluba Pag

U tijeku su upisi u Školu veslanja Veslačkog kluba Pag za djecu od 10 do 18 godina. Školu vodi trener Hrvatskog veslačkog saveza prof. Dragutin Milinković.
Upisi su u prostoru kluba (Kuglana) u vrijeme redovitih treninga – ujutro od 6.30 do 8.30 i poslijepodne od 19.00 do 21.00 sat.

Više...

 

Održan 14. Paški cikloturistički maraton

U organizaciji Udruge "Moj Bicikl", Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pag i Turističke zajednice grada Pag održan je 14-ti po redu Paški cikloturistički maraton koji je poprimio međunarodni karakter. Ove godine nastupilo je preko 80 sudionika iz Hrvatske, Austrije, Italije i Slovenije.

Više...

 

Otvorena Narodna čitaonica u Pagu

U prostoru bivše trgovine "Borovo" otvorena je Narodna čitaonica čime je građanima Paga omogućeno svakodnevno čitanje tiska te je uređen prostor za ured Matice hrvatske ogranka Pag. Na otvaranju je bio nazočan Dario Grašo, zamjenik gradonačelnika Paga koji je otvorio čitaonicu.

Više...

 

Smotra klapa otoka Paga u srijedu, 1. srpnja

smotra 1Smotra klapa otoka Paga i ove godine će se održati u Starom gradu Pagu 1. srpnja s početkom u 21:00 sat. Smotru organizira Centar za kulturu Pag već petnaest godina, a posljednjih nekoliko godina postala je iznimno prepoznatljiv i kvalitetan kulturni događaj na nivou Zadarske županije.

Više...

 

U utorak, 30. lipnja otvorenje Paškog kulturnog ljeta

Svečanim otvorenjem Paškog kulturnog ljeta u utorak 30. lipnja u 21 sat počinje najduže kulturno ljeto na hrvatskoj obali.

Više...

 

Obavijest o provođenju mjera deratizacije (trovanju štakora) i dezinsekcije

CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provoditi će mjere sustavne deratizacije i larvicidne dezinsekcije na području grada Paga od 29.06.2015. do 03.07.2015.g.
Trovanje štakora provest će se izlaganjem zatrovanih meka na sva mjesta gdje se oni obično pojavljuju (podrum, dvorište i eventualno tavan).

Više...

 

U petak, 26. lipnja tribina "Magazini soli – prenamjena i obnova "

U petak, 26. lipnja 2015. godine u prizemlju Kneževog dvora održat će se javna tribina na kojoj će biti predstavljena arhitektonsko programska studija prenamjene – idejnog rješenja - "Magazini soli – prenamjena i obnova".

Više...

 

14. Cikloturistički paški maraton u subotu, 27. lipnja 2015.

Turistička zajednica grada Paga, Udruga "Moj bicikl" i Dobrovoljno vatrogasno društvo Pag organiziraju tradicionalnu cikloturističku vožnju na otoku Pagu 27. lipnja 2015. godine s polaskom iz Paga.

 

Više...

 
Više članaka...