Vjesti

Istraživanje zadovoljstva gostiju u gradu Pagu

Turistička zajednica grada Paga po prvi puta provodi online anketu koja će pokazati zadovoljstvo gostiju i posjetitelja kulturnim, zabavnim i sportskim sadržajima, te ponašanjem turističkih i ugostiteljskih djelatnika u gradu Pagu. Ovaj vid ankete provodi se u cilju dobivanja informacija kako bismo našim posjetiteljima za sljedeću godinu pripremili još bolje i primamljivije sadržaje, te unaprijedili grad Pag kao turističku destinaciju. Ljubazno vas molimo da izdvojite malo vremena i ispunite našu kratku anketu, kako biste nam pomogli u kreiranju još bolje kulturne, zabavne i sportske ponude u gradu Pagu te vaš boravak u njemu još ugodnijim.

Zahvaljujemo, Turistička zajednica grada Paga

Više...

 

Promoviranje putem billboarda i ploča dobrodošlice

U sklopu programa promoviranja grada Paga kao turističke destinacije, Turistička zajednica grada Paga je u suradnji s Gradom Pagom i tvrtkom Dekleva consulting d.o.o. postavila plakat površine 50m2 u blizini zagrebačke Zračne luke Pleso. Ovo je samo jedan u nizu načina promocije grada Paga kao turističke destinacije putem billboarda i ploča dobrodošlice.

 

Švicarski "Sonntagszeitung": Pag – mističan otok gastronomije i kulture

Uz već uobičajenu frazu (Hrvatska Ibiza), ali sada na sasvim novom tržištu, tiskano izdanje švicarskog "Sonntagszeitunga" u svom nedjeljnom izdanju i stranica poznatog lifestyle magazina "Annabelle" objavili su članak autorice Stefanie Rigutto o otoku Pagu kao novootkrivenoj destinaciji za nezaboravan provod mladih, koja osim atraktivnih, poznatih zabava namijenjenih mlađoj populaciji, nudi gostima puno više sadržaja i neotkrivenih detalja samog otoka.

Više...

 

Odličan 55.Paški ljetni karneval

Ovogodišnji 55. Paški ljetni karneval protekao je u pravom veselom i razigranom ozračju kojeg nije pokvario ni ljetni pljusak.

Više...

 

Zahvalnica “Zelene čistke”

Grad Pag je za sudjelovanje u akciji "Zelene čistke" dobio Zahvalnicu slijedećeg sadržaja:

Više...

 

Održan Dječji karnevalski dan

dkarn6U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag, a pod pokroviteljstvom Grada Paga, održan je Dječji karnevalski dan u sklopu 55. Paškog ljetnog karnevala.

Više...

 

Telegram sućuti povodom smrti don Živka Kustića

P6054987-300x225U ime svih žitelja grada Paga, gradonačelnik Željko Maržić uputio je obitelji pokojnog don Živka Kustića telegram sućuti:

Više...

 

PROGRAM 55. Paškog ljetnog karnevala

paski ljetni karneval letak A4 PREVIEW02Ove godine Paški ljetni karneval trajati će cijeli tjedan – od ponedjeljka, 21, srpnja kada kreće zagrijavanje do subote, 26. srpnja u organizaciji Turističke zajednice Grada Paga, Karnevalske udruge "Markova kumpanija" i Grada Paga.

 

Više...

 

Paška brudetijada "More na stolu"

Na gradskoj rivi održana je "Paška brudetijada" pod nazivom "More na stolu" na kojoj su se u kuhanju brudita natjecale četiri ekipe: Konoba "Bile" i Cafe bar "Zec", Moto kluba "Paška bura", klape "Sol" i Gradska glazba Pag – red trube.
Goste i kuhare je animirao zadarski voditelj Igor Jelinić-Toto.

Više...

 

Kreće plesna radionica u Pagu

fotografija 2Već petu godinu za redom u organizaciji grada Paga i udruge "Kissa" kreće s radom još jedna plesna radionica i u Pagu.
Radionica je besplatna za svu djecu od 3-18 godina i poklon je grada Paga, a započeti će s radom 25. srpnja u 10:30 u prostorijama Dobrovoljno vatrogasnog društva Pag. Cilj radionica je druženje, zabava, ali i svoj djeci omogućiti da plešu i da se bave fizičkim aktivnostima kroz jedan novi zabavan način.

Više...

 
Više članaka...