Vjesti

Delegacija Južne Moravske posjetila Pag

DSCN1264Delegacija Južne Moravske koju su činili župan Michal Hašek, dožupan Roman Celi, počasni konzul RH u Češkoj Ivo Nešpor, gradonačelnik Slavkova Ivan Harvat, dva ministra iz bivše vlade te nekoliko gradonačelnika i načelnika općina posjetili su Pag.
Visoku delegaciju primio je gradonačelnik Željko Maržić uz nazočnost predsjednika Gradskog vijeća Vjekoslava Šljive i dogradonačelnika Darija Graša. Paški gradonačelnik goste je upoznao goste s razvojnim potencijalom i planovaima grada Paga te su razmjenjeni prigodni pokloni.

Više...

 

Uskršnji doručak u Pagu

U organizaciji Grada Paga, Turističke zajednice Grada Paga i restorana Na Tale u nedjelju, 20. travnja 2014. godine na trgu Petra Krešimira IV. sa početkom u 11:30 sati održati će se sada već tradicionalni "Uskršnji doručak u Pagu".
U ponudi će se naći razne domaće delicije i poslastice koje se tradicionalno spremaju u gradu Pagu povodom uskršnjih blagdana. Ovim putem pozivamo sve građane na zajedničko druženje uz "Uskršnji doručak". U slučaju loših vremenskih prilika "Uskršnji doručak" održati će se u prizemlju Kneževog dvora.
Pokrovitelji ovogodišnjeg "Uskršnjeg doručka u Pagu" su; market Lorenco, Paška sirana, FFlak, Vuglec Breg, Orada trade, Cvjećarnica Fijok, GeaBite, Konoba Bile i Klub Vanga.

 

NATJEČAJ za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava

04Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je NATJEČAJ za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava, dokument možete pogledati u dijelu Natječaji i javni pozivi ili izravno klikom OVDJE

 

Javni poziv

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih Grada Paga, dokument možete pogledati u dijelu Natječaji i javni pozivi ili izravno klikom OVDJE

 

Službeni glasnik 3/2014

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 3 za 2014. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije- Službeni glasnik 2014. godina ili izravno klikom OVDJE.

 

Prezentacija natječaja za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz javnih izvora u 2014.g.

U srijedu, 16. travnja 2014. godine u prostorijama Općine Kolan u 15:00 sati, Zaklada Kajo Dadić iz Splita održati će prezentaciju natječaja za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz javnih izvora u 2014.g. Prezentacija zaklade se održava u organizaciji i uz podršku svih jedinica lokalne samouprave s područja otoka Paga, a pozivaju se sve zainteresirane udruge, škole, vrtići, gradske knjižnice i druge ustanove pod uvjetom da su u državnom vlasništvu. Detalji poziva možete pročitati ovdje.

 

8. sjednica GRADSKOG VIJEĆA GRADA PAGA

Na temelju članka 53 st. 2. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Paga („Službeni glasnik Grada Paga" broj 5/09 i 3/13)

saziva se

8. sjednicu GRADSKOG VIJEĆA GRADA PAGA za dan 15. travnja 2014.godine. Sjednica će se održati u Vijećnici Grada Paga s početkom u 10,00 sati.

 

Više...

 

Završena edukacija "Osuđeni na kvalitetu"

Tridesetak obrtnika iz turističke djelatnosti pohađalo je edukaciju nazvanu " Osuđeni na kvalitetu" u organizaciji Turističke zajednice Grada Paga. Edukaciju je provela Heraklea d.o.o. prva agencija u Hrvatskoj specijalizirana za mystery shopping koja na tržištu djeluje od 2002. godine, a predavačice su bile Sanja Gomuzak i Ana Šobota.
"Ova edukacija pruža potrebna znanja i vještine za pravilno usluživanje kupaca ali i dotiče pitanje zašto to svaki puta činiti te vas upućuje u konkretne korake kako ponašanje pretvoriti u prodajno. Temelji se na individualnom pristupu klijentu, te konkretnim rezultatima netom provedenog mystery shoppinga s detaljnim naglaskom na područja za unapređenje.Svi koji su pohađali edukaciju će dobiti i certifikate .

Više...

 

Smotra puhačkih orkestara Zadarske županije

U petak, 11. travnja 2014. godine u gradu Pagu održati će se tradicionalna 7. po redu Smotra puhačkih orkestara Zadarske županije. Smotra se održava u okviru programa "Županijski dani 2014. – Zadarska županija". Ove godine nastupiti će tri puhačka orkestra: Gradska glazba Zadar, Gradska glazba Biograd i Gradska glazba Pag.

Više...

 

Valovi - Festival znanosti

Plakat Djani festival znanostiGrad Pag 11. i 12. travnja domaćin je programa "Valovi - Festival znanosti" koji se održava od 07. do 12. travnja u Dubrovniku, Lošinju, Puli, Rabu, Splitu, Trilju, Zadru te Pagu.

U sklopu Festivala u petak, 11. travnja u 19 sati u Kneževom dvoru u Pagu održat će se predavanja:

Više...

 
Više članaka...