Vjesti

JAVNI POZIV ZA REZERVACIJU / DODJELU NA KORIŠTENJE GROBNOG MJESTA NA GRADSKOM GROBLJU SV. KARIN PAG

Uprava groblja Čistoća Pag d.o.o. poziva sve građane grada Paga zainteresirane za rezervaciju / dodjelu na korištenje grobnog mjesta na gradskom groblju Sv. Karin u Pagu da se jave u Upravu groblja - Čistoća Pag d.o.o, Braće Fabijanića 1, Pag do kraja 2015. godine kako bi se na osnovu iskazanog interesa utvrdio ukupan broj potrebnih novih grobnih mjesta.
Ovaj poziv se upućuje zbog potrebe realizacije projektne dokumentacije, proširenja i uređenja mjesnog groblja u Pagu.

Više...

 

6. Međunarodni festival čipke

Ovogodišnji, 6. Međunarodni festival čipke održat će se u Pagu od 18. do 20. lipnja 2015. u organizaciji Grada Paga, Turističke zajednice Grada Paga i Društva paških čipkarica „Frane Budak".

Više...

 

PagArt Festival 2015

Ove godine od 31. srpnja do 14. kolovoza održat će se PagArt Festival.

Više...

 

Obilježen dan utemeljenja grada Paga

Na Trgu Petra Krešimira IV održan je program obilježavanja dana utemeljenja grada u kojem je Udruga „Paška alka" izvela prikaz utemeljenja grada Paga, onako kako je to izgledalo 18. svibnja. 1443. godine.

Više...

 

Obilježavanje utemeljenja grada Paga

11150879 632998406843595 3824988194614992091 nU ponedjeljak, 18. svibnja održati će se svečano obilježavanje utemeljenja grada Paga.
Naime, 18. svibnja 1443. godine postavljen je kamen temeljac za Zbornu crkvu Marijinog Uznesenja i za Kulu Skrivanat čime je započela izgradnja novog grada Paga.
U 19.30 na Trgu Petra Krešimira IV članovi Udruge "Paška alka" izvesti će prikaz utemljenja, nakon toga, u 20.00 sati u Zbornoj crkvi Marijina Uznesenja održat će se koncert Maria Penzara na orguljama.
Organizatori obilježavanja su Centar za kulturu i informacije Pag , Udruga "Paška laka" i Župni ured Pag, a pokrovitelj je Grad Pag.

 

Održani "Zvuci i okusi otoka Paga" u Celju

Trg 1Proteklog vikenda u Celju je održana manifestacija "Zvuci i okusi otoka Paga" kojom su pred početak turističke sezone sve četiri jedinice lokalne samouprave Pag, Novalja, Kolan i Povljana predstavile cjelovitu turističku ponudu otoka. Održana su dva događaja : predstavljanje u "City Centru" i na Krekovom trgu u srcu Celja.

Više...

 

Službenik glasnik 5/2015

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 5 za 2015. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije- Službeni glasnik 2015. godina ili izravno klikom OVDJE

 

Natječaj za imenovanje Ravnatelja Gradskog društva Crvenog križa Pag

Odbor društva Crvenog križa Pag na sjednici održanoj 07.svibnja 2015.godine raspisuje NATJEČAJ za imenovanje Ravnatelja Gradskog društva Crvenog križa Pag.
Tekst natječaja možete pogledati OVDJE

 

Međunarodni dan obitelji u Dječjem vrtiću "Paški mališani"

Povodom Međunarodnog dana obitelji koji se obilježava 15. svibnja, Dječji vrtić "Paški mališani" organizira druženje s roditeljima i djecom.

Više...

 

Uspješno odrađena Plava čistka

sviOvog vikenda održana je dobrovoljna akcija čišćenja Plava čistka u organizaciji Grada Paga i suorganizaciji Udruge "Cvit soli" i SRD "Orada" uz sudjelovanje mjesnih odbora.
Zbog lošeg vremena u terminu održavanja Zelene čistke, organizatori su spojili Plavu i Zelenu čistku u jednu akciju.

Više...

 
Više članaka...