Vjesti

Rekonstrukcija dijela državne ceste D – 106

BeFunky IMG 1864.jpg SmallNakon što je izrađena potrebna dokumentacija, riješeni imovinsko pravni odnosi i izabrana tvrtka "Poduzeće za ceste Split" kao najpovoljniji izvođač radova započeti će rekonstrukcija dijela državne ceste D 106 za projekt izgradnje Prolaza kroz grad Pag vrijedna oko 13,5 milijuna kuna.

Više...

 

Povjerenik Vlade RH - Ivo Fabijanić

vlada rhNa sjednici Vlada Republike Hrvatske imenovan je Ivo Fabijanić za Povjerenika Vlade za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskog vijeća i gradonačelnika grada Paga.
Na sjednici je imenovano 17 Povjerenika u gradovima i općinama u Hrvatskoj sukladno rješenjima Vlade Republike Hrvatske o raspuštanju gradskih i općinskih vijeća i razrješenja gradonačelnika i njihovih zamjenika te općinskih načelnika i njihovih zamjenika, iz razloga što nisu u zakonom određenom roku donijeli proračun, odnosno odluke o privremenom financiranju. www.vlada.gov.hr .

 

U subotu, 24. siječnja "Perva sociovizija"

sociovizijaU sklopu Paškog zimskog karnevala u subotu, 24. siječnja u Kneževom dvoru održati će se "Perva sociovizija" s početkom u 19.00 sati.
Na "Socioviziji" će nastupiti Zvijezde karnevala uz pratnju VIS-a"Socji".
Organizatori karnevala su Turistička zajednica grada Paga, Grad Pag i Karnevalska udruga "Markova kumpanija".

 

NATJEČAJ za korištenje obnovljivih izvora energije u kućanstvima „Solarni krovovi grada Paga“ za 2014./2015. godinu

Na temelju Odluke (KL:310-01/14-10/4, URBROJ:2198/24-03/01-15-23) od 16. siječnja 2015. godine, Gradonačelnik Grada Paga objavljuje slijedeći NATJEČAJ za korištenje obnovljivih izvora energije u kućanstvima „Solarni krovovi grada Paga" za 2014./2015. godinu POGLEDAJ NATJEČAJ >>> .

 

Predavanje Utjecaj kroničnih nezaraznih bolesti i ozljeda na starije osobe

grePozivamo Vas na predavanje Utjecaj kroničnih nezaraznih bolesti i ozljeda na starije osobe: preporuke za zdravo i aktivno starenje; Ana Petrić, dr. med. univ. mag. sanit. publ. spec. javnog zdravstva. Predavanje će se održati u srijedu 28. siječnja 2015. u 16:30h u Gradskoj vijećnici u Pagu (Branimirova obala 1)

Više...

 

Prvi Karnevalski socji

Grad Pag bi uskoro trebao dobiti svog Povjerenika, pa su i paški karnevalisti odlučili da ove godine ne biraju Princa nego Karnevalskog Povjerenika koji će, kad za to dođe vrijeme, preuzeti ključeve grada i proglasiti vladavinu karnevala.

Više...

 

Održana skupština Gradske glazbe Pag

Na redovnoj godišnjoj skupštini Gradske glazbe Pag koju je vodio predsjednik Dario Grašo podnesena su izvješća o radu i usvojen program rada za 2015. godinu.

Više...

 

U subotu, 17. siječnja otvaranje Paškog zimskog karnevala

Paški zimski karneval službeno će biti otvoren u subotu, 17. siječnja 2015. u 19.30 sati na trećim po redu Karnevalskim socjima koji će se održati u Kneževom dvoru.

Više...

 

Održana godišnja skupština DVD-a Pag

DSCN5195U prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pag održana je godišnja skupština kojoj se odazvalo 38 članova. Na dnevnom redu bili su izvještaji Upravnog odbora, zapovjednika i tajnika društva, prijedlog programa i financiranja za 2015. godinu, organizacija proslave 80 godina organiziranog vatrogastva u gradu Pagu.
Jure Orlić, predsjednik DVD-a Pag podnio je izvješće o radu Upravnog odbora naglasivši da je odbor u ovom sastavu počeo raditi u lipnju prošle godine nakon izbora na izvanrednoj godišnjoj skupštini.

Više...

 

Javni poziv - Tribina gradonačelnika

Poštovani, sugrađani i sugrađanke pozivamo Vas na Tribinu gradonačelnika, koja će se održati u Kneževu dvoru u četvrtak, 15. siječnja 2015. godine s početkom u 18:30 sati.

 
Više članaka...