Na inicijativu gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića, a za potrebe najavljenog održavanja 5. Europskog prvenstva u sportskom ribolovu rukom iz usidrene brodice, na službenim stranicama Grada Paga implementiran je interaktivan GPS sustav navigacije.

Navedeni sustav radi na temelju Google servisa „Google maps“. Do njega možete doći jednim klikom na naslovnici službene stranice grada ( desna kolumna pri dnu; korisne poveznice - Web-GPS sustav navigacije) ili u dijelu Info kutak – Web GPS karte. Također, uz kartu i GPS navigaciju koja se ispisuje nakon upisivanja polazišta, radi olakšavanja planiranja puta te pronalaženja svih važnih informacija postavljeni su linkovi na stranice Jadrolinije , Zadar Airporta, Antonio Toursa te Autotransa.

 

 

Upute za rad sustava

Da bi pronašli željenu rutu dovoljno je unutar okvira pretraživača unijeti vašu trenutnu lokaciju (grad, naselje i sl.), a kao konačnu destinaciju sustav podrazumijeva Grad Pag. Prioritet pretrage su rute koje bi se mogle preći u najkraćem mogućem vremenu sa prioritetom autocesta i brzih cesta.

Pojašnjenje funkcija:

TO HERE = iscrtava se ruta od odabrane lokacije prema Gradu Pagu

FROM HERE = iscrtava se ruta od Grada Paga prema unesenoj lokaciji

GET DIRECTION = pokretanje sustava uz uvjet unosa lokacije

0
0
0
s2smodern