Tokom današnjeg dana gradonačelnik Grada Paga i predsjednik Turističkog vijeća TZG Paga Ante Fabijanić i bivši direktor Turističke zajednice Grada Paga Slavko Pernar otputovali su u Beograd.

Razlog puta je sudjelovanje Turističke zajednice Grada Paga zajedno s Hrvatskom turističkom zajednicom i Turističkom zajednicom Zadarske županije na ovogodišnjem Beogradskom turističkom sajmu na kojem će Republika Hrvatska biti predstavljena kao zemlja partner. Na ovogodišnjem 33. Međunarodnom sajmu turizma (ITTFA) u Beogradu od 24. do 27. veljače predstavit će se turistička ponuda Hrvatske za 2011.godinu, te će posebno predstavit Hrvatska kao turistička destinacija.

Sajam turizma Beograd od 2003.godine primljen je u članstvo Europske udruge turističkih poslovnih sajmova ( ETTFA ), u kojoj je članstvo omogućeno po kriterijima kvalitete. Također se Beogradski sajam smatra jednim od najvećih i najuspješnijih sajmova u Republici Srbiji te jugoistočnom dijelu Europe. Prema najavama organizatora na sajmu će sudjelovati 885 izlagača iz 43 zemlje.

0
0
0
s2smodern