Treću godinu zaredom NK Pag je uspješno organizirao Božićni malonogometni turnir u OŠ Jurja Dalmatinca na kojem se natjecalo deset otočnih ekipa.
"Iza nas je, još jedan uspješno odrađen božićni turnir. Već treću godinu u nizu okupile su se ekipe sa cijelog otoka i u prijateljskom ozračju, uz doze napetosti, borbe i uzbuđenja publici priredili niz prekrasnih partija, golova, poteza. Drago nam je da smo još dodatno uljepšali ovo predbožićno vrijeme sa ugodnim druženjem u prijateljskom ozračju.", zadovoljni su organizatori.
Ekipa Papataža bila je najuspješnija i u finalnom dvoboju nadigrala ekipu Kolana dok je treće mjesto osvojila ekipa MAM-a koja je pobijedila ekipu Mornara iz Novalje.
Osim dodijeljenih nagrada i pehara za 1., 2. i 3. mjesto, priznanje su dobili i najbolji pojedinci turnira. U vrlo jakoj konkurenciji, za najboljeg golmana izabran je Igor Čemeljić iz ekipe Kolana.
Nagradu za najboljeg strijelca uvjerljivo je osvojio Kristijan Kustić iz ekipe Mornar sa postignutih osam zgoditaka. Priznanje za najboljeg pojedinca turnira, potpuno zasluženo, odnio je Ivan Martić iz pobjedničke ekipe.
NK Pag zahvaljuje svim ekipama i publici na odazivu, kao i sudačkom tandemu Damiru Lergi i Marinu Marinu Miletiću na fer i korektnom suđenju.

0
0
0
s2smodern