U nedjelju 05. studenog 2017.godine, policija organizira detaljnu pretragu akvatorija Novigradskog mora, Velebitskog kanala te Novskog ždrila, te područja između Paga i kopna u potrazi za nestalim 45-godišnjakom. U potrazi će sudjelovati službena plovila pomorske policije te Lučke kapetanije i HGSS-a, uz zračnu potporu Hrvatske vojske.
S obzirom na veličinu područja pretrage, sve građane vlasnike plovila, ribare i rekreativce koji žele pomoći u potrazi pozivamo da nam se pridruže.
Prema planu potrage određeno je 8 polaznih točaka za početak pretrage akvatorija i to mjesne rive u Ražancu, Starigradu, Vinjercu, Maslenici, Rovanjskoj, Posedarju, i Novigradu. Na svakoj rivi u 9 sati biti će policijski službenici koji će koordinirati pretragu. Za područje otoka Paga pretragu će koordinirati PP Pag, a polasci su s mjesnih riva u Povljani, Vlašićima i Miškovićima.

Sve zainteresirane građane pozivamo da se solidariziraju i da nam se pridruže dolaskom na navedena zborna mjesta u nedjelju u jutro. Svoj dolazak mogu potvrditi i pozivom OKC-u policije na telefon 192.



Elis Žodan
0
0
0
s2smodern