[sigplus] Critical error: Image gallery folder vijesti3/oldtajmeri is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Ovu subotu, 17. rujna 2011. godine oko 12:30 sati, u Grad Pag stigli su sudionici susreta oldtimera pod nazivom „100 kilometara Zadra“.

Susret, koji je ujedno bio i završnica prvenstva Hrvatskog oldtimer saveza te posljednji u nizu rally-a koji su se održali u Republici Hrvatskoj u 2011.godini, organizirao je „Oldtimer klub Zadar“ pod krovom Hrvatskog oldtimer saveza za staromodne automobile. Skupu je prisustvovalo oko 30 starodobnih automobila članova klubova iz Slavonskog Broda, Rijeke, Opatije, Splita, Solina, Zagreba, Krapine, Čakovca….

 

Sudionici susreta okupili su se na parkiralištu ispred kavane Branimir na Branimirovoj obali kod mosta u Zadru u 08:00 sati gdje je održan ispit spretnosti. Nakon završenog ispita sudionici su krenuli prema Gradu Pagu gdje su ih, kraj Magazina soli,dočekali u ime Grada Paga Ante Čemeljić te u ime Turističke zajednice Grada Paga Bernard Maržić. Nakon kratkog predaha, u kojemu su brojni okupljeni mogli razgledati automobile, uslijedio je drugi ispit spretnosti sudionika susreta. Nakon ispita domaćini su sudionike susreta poveli u posjet i razgledavanje Stalne izložbe solarstva. U poslijepodnevnim satima uslijedio je odlazak na vidikovac iznad Grada Paga gdje je bio start završnog ispita točnosti. Ispit točnosti održao se od vidikovca iznad Grada Paga cestom do Košljuna. Dužina dionice iznosila je 6,3 kilometra, a na cesti je bila postavljena još jedna prolazna kontrola dok se vrijeme mjerilo elektronskim putem.

Na svečanom ručku u restoranu Dubrava u Pagu organizatori susreta najboljima su uručili nagrade i priznanja. Titulu klupskog prvaka za 2011.godinu osvojili su Liburnia classic iz „Oldtimer kluba Opatija“ koji su ostvarili najbolje vrijeme na završnom ispitu ovog susreta te su ponosni nositelji najboljeg vremena u ukupnom poretku. Drugo mjesto pripalo je oldtimerima iz „Oldtimer kluba Slavonski Brod“. Pokrovitelji skupa bili su Grad Pag i Turistička zajednica Grada Paga.

{gallery}vijesti3/oldtajmeri{/gallery}

0
0
0
s2smodern