IMG 0539Završnica Karnevalskih igara u organizaciji Grada Paga i agencije Adria events donosi nam sraz najboljih ekipa Jadrana! Ovu subotu 02.02.2013. u centru Paga u prostoru II. Magazina sa početkom u 17.30 sati održati će se završnica sportsko - zabavne manifestacije Karnevalske igre.

Karnevalske igre su sportsko - zabavna manifestacija kojoj je cilj okupljanje, natjecanje i zabava kroz karnevalsku tematiku. Karnevalske igre u svojoj 3. godini održati će se tijekom maškaranih događanja gdje će se natjecati karnevalske grupe. Finale Karnevalskih igara u organizaciji Grada Paga i agencije Adria events svoj start doživljava ove subote u prostoru II. Magazina u 17.30 sati.

Osim čeških turista vidjeti ćemo ekipe dimnjačara, kauboja, ribara, dvorskih luda te još nekih maski iznenađenja. Vidjeti ćemo kako će se branitelji naslova češki turisti (ekipa Matulja) snaći na godišnjem odmoru u borbi protiv ostalih ekipa. Sve ekipe poručuju da u spremne i dobru su kalkulirale sa vrstom maske. Naime, ekipe Solina, aktualni međunarodni i hrvatski pobjednik Jadranskih igara itekako će paziti da vrsta maske ne smeta u natjecanju. Ekipa Primoštena, prošlogodišnji viceprvaci Karnevalskih igara te pobjednici Jadranskih igara, kreću kao dimjačari u igre. Vidjeti ćemo hoće li im to donijeti sreću. Kauboji (ekipa Paga) su jasno dali do znanja tko je domaćin i šef ovih igara. Na igrama neće biti indijanca, njihovih ljutih protivnika, ali ništa zato boriti će se protiv dimnjačara, čeških turista, ribara, dvorskih luda i ostalih maštovitih protivnika. Dolaze nam i ekipe Tribunja, Murtera i Nina koje svakako mogu iznenaditi. Svi su sudjelovali i na Jadranskim igrama te su napravili dobre rezultate, prije svega Tribunj koji je bio sudionik poluzavršnice prošle godine te ekipa Murtera koja je prve godine Jadranskih igara osvojila treće mjesto. Finale Karnevalskih igara donosi nam nikada jače ekipe, nikada maštovitije maske, te nikada toliko pozitivne energije koje ekipe svojim isčekivanjem starta Karnevalskih igara prenose na cijeli grad Pag. Očekuje se dobra atmosfera i još bolja fešta poslije uz junake ovog 3. izdanja finala Karnevalskih igara.

Za pobjednički kriglu ekipe će se boriti u igrama drvosječa, skakanje u vrećama, nošenju kašeta, držanju krigle te potezanju konopa. Šaroliki program u duhu maškara starta u 17.30 sati a osim završnice Karnevalskih igara za odrasle biti će tu i program za osnovnoškolce, izbor za miss, nagradne igre za posjetitelje, te puno dobre glazbe uz Duo Kumpanji i Klapu Sol. Sprema se velika fešta uz puno smijeha, zabave, iznenađenja i borbenosti.

SATNICA ODRŽAVANJA

Karnevalske igre – finale, Pag (II. Magazin), subota 02.02.2013.

  • 17.30 Mini Karnevalske igre
  • 18.30 Karnevalske igre – 1. Dio
  • 19.25 Izbor za miss Karnevalskih igara
  • 20.00 Proglašenje miss Karnevalskih igara
  • 20.10 Karnevalske igre – 2. Dio
  • 20.55 Proglašenje pobjednika
  • 21.00 Fešta uz Duo Kumpanji i Klapu Sol
0
0
0
s2smodern