Pregled arhiva

Rujan 2010

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 6 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
10771

Raspisan natječaj za radove na temu čipke

Godinu 2010.  Grad Pag proglasio je godinom PAŠKE ČIPKE. U sklopu toga u vremenu od 18. lipnja – 23. lipnja 2010. godine po prvi puta organizira se «Međunarodni festival čipke». Velik poticaj za org... pročitaj..

Vijesti
5046

Predstavnici Južnomoravske regije posjetili Grad Pag

Predstavnici Južnomoravske regije su jučer posjetili Grad Pag gdje su ih primili Ante Fabijanić, gradonačelnik Paga, Tino Herenda, dogradonačelnik i Slavko Pernar, direktor TZ Grada Paga. Ilon pročitaj..

Vijesti
7322

Na zgradi Općinskog suda….

Na zgradi Općinskog suda u Pagu rade se promjene vanjske i unutarnje stolarije. Kako doznajemo od Đurđe Dobrović, pročelnice Ureda gradonačelnika radove vrši tvrtka ¨Bikk¨ d.o. iz Zadra . ¨Promj pročitaj..

Vijesti
11251

Liste za Vijeća MO Pag…

Predane liste za izbore članova Vijeća Mjesnih odbora na području Grada Paga…. U nedjelju, u 24.00 je istekao rok za predaju lista za izbor članova Vijeća mjesnih odbora Grada Paga koji će se održat... pročitaj..

Vijesti
7584

Obavijest Izbornog povjerenstva za mjesne odbore

Obavijest Izbornog povjerenstva za mjesne odbore: Prijedlozi kandidacijskih lista za izbor vijeća mjesnih odbora moraju biti dostavljeni Izbornom povjerenstvu za mjesne odbore najkasnije do 7. veljač... pročitaj..

Vijesti
6449

Predavanje u Gradskoj vijećnici...

U petak, 5. veljače u 10:30 sati, informirajte se o natječajima pretpristupnih fondova EU. Grad Pag u suradnji s Razvojnom agencijom Zadarske županije organizira predavanje s ciljem informiranja ... pročitaj..

Rezultati 1 - 6 od 6