Pregled arhiva

Travanj 2011

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 30 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
7303

Opis poslova i podaci o plaći pročelnika ureda Grada

Opis poslova i podaci o plaći za mjesto pročelnika Ureda Grada Paga OPIS POSLOVA Rukovodi radom Ureda, brine se o zakonitom i učinkovitom radu Ureda u odnosu na obaveze Gradskog v pročitaj..

Vijesti
6411

Demant članka

Od strane gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića na adresu Jutarnjeg lista poslan je demant članka, objavljenog 28.travnja 2011.godine, kojim se traži ispravak netočno objavljenih informacija koje ... pročitaj..

Vijesti
7578

Dan Grada Križevaca

Tokom jučerašnjeg dana obilježen je 759. rođendan Grada Križevaca, prijateljskog grada Grada Paga. Obilježavanje rođendana započelo je u prijepodnevnim satima na glavnom gradskom groblju gdje ... pročitaj..

Vijesti
5980

Iz veleposlanstva Japana u RH

Ovih dana, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, primio je pismo iz ureda veleposlanstva Japana u Republici Hrvatskoj. Sadržaj pisma objavljujemo u cijelosti.         Uvaženi grado... pročitaj..

Vijesti
6103

Natječaj za imenovanje pročelnika Ureda Grada

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je natječaj imenovanje pročelnika Ureda Grada. Natječaj se može pogledati u dijelu Gradska uprava- Natječaji i javni pozivi ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Natječaji
7935

Natječaj za pročelnika ureda grada

17. Natječaj za imenovanje pročelnika Ureda Grada   GRAD PAG Klasa: 112-01/11-01/10 Ur. br.: 2198/24-30-11-1 Pag, 26. travnja 2011.g.   Na temelju čl. 19 Zakona o službenicima i namještenicim pročitaj..

Vijesti
6549

Uskrsni doručak

U organizaciji Grada Paga i Turističke zajednice Grada Paga, u nedjelju 24. travnja na trgu Petra Krešimira IV, pripremljen je svečani uskršnji doručak. Preko 700 porcija raznih domaćih d... pročitaj..

Vijesti
5265

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora (tzv. Vanga)

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga (tzv Vanga). Natječaj se može pogledati u dijelu Gradska uprava- Natječaji i javn... pročitaj..

Vijesti
6114

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora (V. Magazin)

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga (V. Magazin). Natječaj se može pogledati u dijelu Gradska uprava- Natječaji i jav... pročitaj..

Natječaji
8344

Natječaj Vanga

16. N A T J E Č A J  za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga (tzv. Vanga) REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno pl pročitaj..

Natječaji
8376

Natječaj V.Magazin

15. N A T J E Č A J za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga (V. Magazin) REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno pla pročitaj..

Vijesti
6141

Uređivanje Grada Paga

U sklopu priprema grada za nadolazeće Uskršnje blagdane prošlih dana uređivale su se zelene površine. Uređene su gradske zelene površine u predjelu Lokunje gdje je posađeno ukrasno bilje i cvij... pročitaj..

Vijesti
6231

„Ca, ča, što se nekad kuhalo na mom otoku“

U srijedu, 20.travnja 2011.godine u prostorijama Srednje škole „Bartul Kašić“, održala se manifestacija pod nazivom „Ca, ča, što se nekad kuhalo na mom otoku“. Zanimljivu manifestaciju priprem... pročitaj..

Natječaji
7852

14. JAVNA RASPRAVA O PRIJEDLOGU IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA UREĐENJA GRADA PAGA

14. JAVNA RASPRAVA O PRIJEDLOGU IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA UREĐENJA GRADA PAGA   Na temelju članka 87. Zakona o prostornom uređenju i gradnji («Narodne novine» broj 76/07 i 38/09.), Odluke pročitaj..

Vijesti
6925

Od Paga do Palagruže

Davor Radolfi i Ritmo Loco, ovih dana, snimaju video spot u Gradu Pagu za ljetni hit pod nazivom „Od Paga do Palagruže“. Svi ljubitelji sunca, mora i brodova pjesma mogu naći na njihovom novom, dv... pročitaj..

Vijesti
6673

Pismo japanskog veleposlanika

Na službenu e-mail  adresu gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića stiglo je pismo zahvale japanskog premijera Nj.E. Naoto Kana upućenog svjetskoj javnosti. Pismo je proslijedio veleposlanik Jap... pročitaj..

Vijesti
6084

„Welcome- Hrvatska zemlja s najvećom dobrodošlicom"

Tokom jučerašnjeg poslijepodneva u Grad Pag stigli su članovi tima projekta „Welcome- Hrvatska zemlja s najvećom dobrodošlicom“. Članove tima srdačno su dočekali gradonačelnik Grada Paga Ante Fabi... pročitaj..

Vijesti
9660

Stara Vas

Tokom prošlog vikenda, u sklopu projekta obilježavanja kulturnih spomenika, na Križini u mjestu Stara Vas postavljen je kameni križ. Križ je postavljen na mjesto jedne od najstarijih crkvice na ... pročitaj..

Vijesti
5672

Javni poziv komunalno vodosprema Košljun Sv. Martin

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Javni poziv komunalno vodosprema Košljun Sv. Martin. Javni poziv se može pogledati u dijelu Gradska uprava- Natječaji i javni pozivi ili izravno klikom ... pročitaj..

Vijesti
5691

Javni poziv komunalno vodosprema Vrčići

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Javni poziv komunalno vodosprema Vrčići. Javni poziv se može pogledati u dijelu Gradska uprava- Natječaji i javni pozivi ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Natječaji
7425

JAVNI POZIV KOMUNALNO VODOSPREMA VRČIĆI

13. JAVNI POZIV KOMUNALNO VODOSPREMA VRČIĆI UPRAVNI ODJEL ZA PROVEDBU DOKUMENTA PROSTORNOG UREĐENJA I GRADNJE ISPOSTAVA PAG Klasa:UP/I-361-03/11-09/3 Ur broj: 2198/1-11-5/1-11-4 Pag, 12. 04. pročitaj..

Natječaji
7290

JAVNI POZIV KOMUNALNO VODOSPREMA KOŠLJUN SV MARTIN

12. JAVNI POZIV KOMUNALNO VODOSPREMA KOŠLJUN SV MARTIN UPRAVNI ODJEL ZA PROVEDBU DOKUMENTA PROSTORNOG UREĐENJA I GRADNJE ISPOSTAVA PAG Klasa:UP/I-361-03/11-09/2 Ur broj: 2198/1-11-5/1-11-4 pročitaj..

Vijesti
5629

Obavijest o objavi natječaja

Objavljen je Natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava. Natječaj je objavljen na službenim stranicama Grada Paga te se može pročitati u dijelu Gradska ... pročitaj..

Natječaji
3803

11. Natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava

11. Natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava - Natječaj je objavljen u PDF dokumentu {rokbox size=|fullscreen| album=|PDF| title=|POGLEDAJTE|}images/p pročitaj..

Vijesti
5903

Razvojna agencija Zadarske županije

Dana 19.travnja 2011, u Domu kulture Pag s početkom u 11:00 sati, održat će se prezentacija projekta „Potpora ruralnom razvoju- zajednička sredstva Zadarske županije i UNDP-a“ i „Programa poticanja ze... pročitaj..

Vijesti
6196

2. Međunarodni festival čipke

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić , tokom jučerašnjeg prijepodneva, razgovarao je s ministrom Jasenom Mesićem. Tema razgovora, u prostorijama Ministarstva kulture Republike Hrvatske, bila j... pročitaj..

Vijesti
6574

Sanacija makadamskog puta

U proteklih nekoliko dana članovi lovačkog društva „Kamenjarka“ iz Grada Paga izvode radove betonaže makadamskog puta od državne ceste D106 do novosagrađenog lovačkog doma na području vjetroparka Ra... pročitaj..

Vijesti
6291

Uređenje Starog grada

Kao dio proljetnih radova čišćenja i uređenja te pripremanja Grada Paga za nadolazeću turističku sezonu nastavljeni su radovi čišćenja i uređenja Starog grada Paga. Trenutno se obavljaju radovi sa... pročitaj..

Vijesti
8682

Restoran „Smokva“

Tokom jutra, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić posjetio je radove na mjestu nekadašnjeg restorana „Smokva“. Nakon što je potpuno srušen nekadašnji restoran "Smokva“ na njegovom mjestu počel... pročitaj..

Vijesti
6325

Proljetni radovi

Ovih dana u Gradu Pagu započeli su proljetni radovi čišćenja, bojanja i pripremanja grada, njegovih ulica , šetnica, parkova i plaža za nadolazeću turističku sezonu. Djelatnici Komunalnog društva ... pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 33