Pregled arhiva

Studeni 2011

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 26 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
5322

DVD-u Pag donirano vozilo

JVP grada Zagreba je u utorak, 29. studenog 2011 godine donirala DVD-u Pag zapovjedno vozilo marke Ford sa kompletnom pripadajućom opremom. Dobiveno vozilo će biti od iznimne pomoći u gašenju pož... pročitaj..

Vijesti
5692

Proslava drugog rođendana

Proteklog vikenda, u naselju Vlašići na otoku Pagu, svoj drugi rođendan proslavio je KUD „Sv. Jerolim“. Za drugu godišnjicu rada održan je prigodni program koji su izveli članovu KUD-a „Sv. Jeroli... pročitaj..

Vijesti
5249

Radni posjet Općini Podčetrtek

Tijekom proteklog vikenda gradonačelnik Ante Fabijanić i potpredsjednik Gradskog vijeća Davorin Fabijanić posjetili su grad Podčetrtek u Sloveniji. Tijekom dvodnevnog posjeta odrađeno je niz sast... pročitaj..

Vijesti
5135

Oglas za prijam u službu u Grad Pag

Na temelju članaka 29. i članka 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj  86/08 i 61/11) i Zaključka gradonačelnika Grada Paga ... pročitaj..

Vijesti
6738

Pokrenut popis novorođene djece

Grad Pag unutar službene web stranice na domeni pag.hr pokrenuo je podstranicu pod nazivom „Novorođena djeca“. Unutar navedene podstranice redovito će se objavljivati imena novorođene djece čiji s... pročitaj..

Vijesti
5741

Posjet Vukovaru

Tokom prošlog vikenda, 42 člana UHVDR-e Pag i građana grada Paga otputovalo je na trodnevni izlet tijekom kojeg su posjetili hrvatski grad heroja, grad  Vukovar. Polazak je bio u večernjim satima ... pročitaj..

Vijesti
7013

Nova direktorica TZG Paga

Nakon odlaska bivšeg direktora Turističke zajednice Grada Paga Slavka Pernara, turistička zajednica raspisala je javni natječaj na koji se prijavilo osam kandidata. Turističko vijeće Turističke za... pročitaj..

Vijesti
7156

Planovi za uređenje Grada Paga

Tijekom jutarnjih sati u uredu gradonačelnika Grada Paga održan je prvi u nizu radnih sastanaka između gradonačelnika Ante Fabijanića i predstavnika; Turističke zajednice Grada Paga, Centra za kulturu... pročitaj..

Vijesti
5125

Javni poziv

za podnošenje zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedenom stanju za nezakonito izgrađene ili rekonstruirane zgrade (legalizacija) {rokbox size=|fullscreen| album=|PDF| title=|Preuzmi PDF dokument|}ima... pročitaj..

Natječaji
5437

33. JAVNI POZIV

33. JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedenom stanju za nezakonito izgrađene ili rekonstruirane zgrade (legalizacija) JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za izdavanje rje... pročitaj..

Vijesti
5705

Ispitivanje stijena u 2. magazinu

Tijekom tekućeg tjedna obavljaju se ispitivanja unutar prostora 2. magazina soli. Radovi u sklopu ispitivanja putem sondi i prikupljanja uzoraka stijena izvodi se za potrebe izrade konzervatorsko –... pročitaj..

Vijesti
6642

Obavijest Autoškole Zadar za područje Paga

Ovim putem obavještavamo sve građane Grada Paga o novitetima u ponudi Autoškole Zadar za područje Grada Paga, naime osim trenutno dostupnih osposobljavanja za vozače u kategoriji A i B, Autoškola ... pročitaj..

Vijesti
5289

Izmjene u MO Miškovići i MO Šimuni

Obavještavamo, kako je došlo do izmjene predsjednika mjesnih odbor naselja Miškovići i naselja Šimuni. Prijašnju predsjednicu područja mjesnog odbora Miškovići, Miljenku Mišković Golja zamijenila j... pročitaj..

Vijesti
6145

UHVDR Pag u posjet Vukovaru

Udruga HVDR grada Paga organizirala je trodnevni izlet u kojem će se posjetiti grad Vukovar. U posjet hrvatskom gradu heroju odazvalo se 42 člana udruge HVDR grada Paga.       Plan puta: 17. st... pročitaj..

Vijesti
6429

Konferencija za novinare

Dužnost mi je kao gradonačelniku Grada Paga, izjasniti se te demantirati neistine i laži iznesene na jučerašnjoj konferenciji za medija sazvanoj od strane nekolicine građana Grada Paga. Kao prvo os... pročitaj..

Vijesti
5199

Godišnja skupština HUK-a

Ovu srijedu i četvrtak, 9. i 10. studenog 2011 godine u Kampu Šimuni, Hrvatska udruga kampera održat će redovnu godišnju skupštinu. Skupštini će prisustvovati četrdesetak članova udruge, a neke od ... pročitaj..

Vijesti
5766

Postavljanje rasvjetnih tijela

Ovih dana započeli su radovi postavljanja rasvjetnih tijela. Rasvjetna tijela se postavljaju u ulicama Ivana Mažuranića, Hanibala Lucića, Vlahe Bukovca i Marka Marulića. Radove izvode djelatnici HEP-a... pročitaj..

Vijesti
5207

Obilježenih 20 godina

Tokom današnjeg prijepodneva, kako je i najavljeno, prigodno je obilježena 20-a godišnjica obrane otoka Paga i Paškog mosta. Prema programu svečanost obilježavanja obljetnice započela je polaganje... pročitaj..

Vijesti
5494

Obilježavanje 20-e godišnjice

U utorak, 08. studenog 2011.godine, obilježiti će se dvadeseta godišnjica obrane otoka Paga i Paškog mosta. Prema programu, Organizacijskog odbora UHDDR-e Pag, obilježavanje obljetnice započinje p... pročitaj..

Vijesti
5209

Svečano u naselju Dinjiška

Tokom današnjeg prijepodneva, s početkom u 11:00 sati, svečano je otvoren obnovljeni objekt Područne škole (od 1. – 4. razreda) u naselju Dinjiška. Na svečanom otvaranju, uz Dječji zbor „Vijolice“... pročitaj..

Vijesti
5737

U Vodicama

U četvrtak, 03. studenog  2011.godine, u Vodicama održana je večer svečanosti dodjele oznake „Hrvatski otočni proizvod“ otočnim proizvođačima za 2011. godine. Oznaka „Hrvatski otočni proizvod“  do... pročitaj..

Vijesti
5208

Službeni glasnik broj 6/2011

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 6 za 2011. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije- Službeni glasnik 2011. godina ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Vijesti
5360

Kickboxing klub Ormož

Članovi Kickboxing kluba Ormož, krajem prošlog tjedna, održali pripreme u Gradu Pagu.   Uz instruktore Milana Korotaja i Danila Korotaja na pripremama u Gradu Pagu bilo je 15 članova Kickboxing k... pročitaj..

Vijesti
5604

Hrvatski otočni proizvod

Krajem ovog tjedna,točnije u četvrtak i petak 03. i 04. studenog 2011.godine, u Vodicama će se održati svečanost dodijele oznake „Hrvatski otočni proizvod“ otočnim proizvođačima  za 2011.godinu. ... pročitaj..

Vijesti
5294

Udruga HVDR Pag

Povodom obilježavanja blagdana Svih svetih, članovi udruge HVDR-e Pag zapalili su svijeće i položili cvijeće na grobove preminulih i poginulih suboraca u Domovinskom ratu. Uz posjet gradskom grobl... pročitaj..

Vijesti
4817

Turističko vijeće TZG Paga

Na zadnjoj sjednici Turističkog vijeća TZG Paga, održanoj u subotu 29.listopada 2011.godine, izabrana je nova direktorica Turističke zajednice Grada Paga. Između 8 pristiglih molbi, na raspisani n... pročitaj..

Rezultati 1 - 26 od 26