Pregled arhiva

Svibanj 2012

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 25 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
2976

Novi sustav zalijevanja zelenih površina

Grad Pag i Turistička zajednica Grada Paga u suradnji sa KD Pag d.o.o. pokrenuli su projekt automatskog zalijevanja zelenih površina na području grada Paga.Novim sustavom zalijevanja zelenih površina ... pročitaj..

Vijesti
3516

U STAROM GRADU ODRŽANO KATALOŠKO SNIMANJE SREDNJOVJEKOVNIH ODORA

U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag u Starom gradu je održano je snimanje prvog kompleta srednjevjekovnih odora koje će se objaviti u katalogu o projektu „Pag-srednjovjekovni grad“ i ko... pročitaj..

Vijesti
3257

Službene stranice"Međunarodnog festivala čipke, grad Pag 2012."

Turistička zajednica grada Paga u rad je pustila novu internet stranicu posvećenu "Međunarodnom festivalu čipke u gradu Pagu". Stranica je napravljena kao informativno polazište za sve one koji žele s... pročitaj..

Vijesti
2764

Dodatnih 5 000 sadnica za područje grada Paga

Odlukom gradonačelnika grada Paga A. Fabijanića, Grad Pag će naručiti dodatnih 5 000 sadnica raznih sezonskih biljnih kultura. "Zbog velikog interesa ljudi odlučili smo podijeliti još 5 000 sadni pročitaj..

Vijesti
3163

Radovi...

Tijekom protekloga tjedna započeli su radovi na postavljanju podzemnog ele. visokonaponskog voda u ulici Put Starog Grada. Zbog zemljanih radova pri iskopu otežano se prometuje ulicom Stjepana Radi... pročitaj..

Vijesti
2578

PROGRAM "PAŠKO KULTURO LJETO 2012."

Centar za kulturu i informacije Pag objavio je novi program "Paškog kulturnog ljeta 2012.". Program možete pogledati na službenim stranicama centra www.pag-centar.hr ili izravno klikom na PROGRAM PAŠK... pročitaj..

Vijesti
2126

Podijeljeno 8. 000 sadnica

U petak 18. svibnja 2012. godine na gradskom trgu Petra Krešimira IV. Podijeljeno je 8. 000 sadnica raznih sezonskih biljnih kultura. Podjela sadnica započela je u 10.00 sati, a podjeli se odazvao ve... pročitaj..

Vijesti
2355

3. Javni natječaj

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga. Natječaj možete pronaći u dijelu (Gradska uprava/Natječaji i javni pozivi) ili i... pročitaj..

Natječaji
3309

3/2012

3/2012 - Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga - objava 14. svibnja 2012... pročitaj..

Vijesti
3156

XII godišnji seminar nadzorne službe Javnih Ustanova za zaštitu prirode RH

U utorak 15. svibnja 2012. godine sa početkom u 09.00 sati u Vlašićima na otoku Pagu otvoren je XII godišnji seminar nadzorne službe Javnih Ustanova za zaštitu prirode Republike Hrvatske. Seminar ... pročitaj..

Vijesti
3011

8000 sadnica za područje grada Pag

Zbog olujne na udare i orkanske bure koja je protekloga tjedna poharala usjeve i nasade poljoprivrednika na području grada Pag te za sobom ostavila goleme štete, Grad Pag će odlukom gradonačelnika gra... pročitaj..

Vijesti
2298

OBAVIJEST - Kandidatima učesnicima natječaja

Za rad u turističko informativnom centru u Pagu i turističkim društvima u Vlašićima, Dinjiškoj i Šimunima Obaviještavaju se svi kandidati koji su podnijeli zahtjev za gore navedeni natječaj da će se ... pročitaj..

Vijesti
3167

JET SKI PRVENSTVO HRVATSKE u kampu Šimuni

Od 19. do 20. svibnja 2012. godine u Camping Šimuni održati će se "JET SKI PRVENSTVO HRVATSKE". Na prvenstvu u vožnji jet ski-a sudjelovati će 40-tak natjecatelja. Natjecatelji će se natjecati u di... pročitaj..

Vijesti
2944

Radna akcija čišćenja naselja Gorica

Tijekom jučerašnjeg poslijepodneva održana je radna akcija čišćenja naselja Gorica. Akcija je pokrenuta na inicijativu mještana Gorice i članova UHVDR-a Grada Paga. Osim članova UHVDR-a Grada Paga... pročitaj..

Vijesti
2509

Zatvaranje ceste Ražanac - Zadar

Obavještavaju se vozači cestovnog prometa da se od 15. svibnja do 21. lipnja 2012. godine izvode radovi na sanaciji opasnog mjesta "Briševo" (Mazija) na raskrižju županijskih cesta Ž607 i Ž6011 u nase... pročitaj..

Vijesti
2971

Radne akcije u Miškovićima

Mještani naselja Miškovići u posljednjih mjesec dana izveli su nekoliko radnih akcija uređenja svog mjesta. Zajedničkim snagama, veliki broj mještana priprema, čisti i uređuje plaže i zelene površi... pročitaj..

Vijesti
3110

Projekti Grada Paga II. dio

U II. dio projekata Grada Paga dodani su projekti vezani uz komunalnu infrastrukturu:   Projekt izgradnje kanalizacijskog sustava Lokunj – Sv. Jelena – Sv. Grgur. Za ovaj projekt izdana je lokacij... pročitaj..

Vijesti
2378

2. Javni natječaj

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava. Natječaj možete pronaći u dijelu (Gradska uprava/Natječaji i... pročitaj..

Natječaji
1424

39-2012 natječaj

2/2012 - Javni natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava - objava 9. svibnja 2012   pročitaj..

Vijesti
4051

Projekti Grada Paga vrijedni 70 milijuna kuna

Grad Pag je u protekloj 2011 i tekućoj 2012 godini pripremio i pokrenuo nekoliko projekata od kojih izdvajamo:         Projekt izgradnje kružnog toka na križanju Splitske i Zagrebačke ulice. ... pročitaj..

Vijesti
2284

Geofizička istraživanja na mikro lokaciji Vrčići

Za potrebe Komunalnog društva Pag d.o.o., za pronalazak novih izvorišta pitke vode – buštotine, započela su geofizička istraživanja na mikro lokaciji Vrčići metodom električne tomografije. Količina ... pročitaj..

Vijesti
3059

Izgrađen križ na vrhu Sv. Vida

U subotu 5. svibnja 2012. godine podno najvećeg vrha otoka Paga Sv. Vida, UHVDR Grada Paga i Mjesni odbor Šimuni, a na inicijativu Grada Paga sagradili su zavjetni križ. Križ dimenzija 26x14 metara i... pročitaj..

Vijesti
6422

SMS sustav naplate parkinga

Od utorka, 1. svibnja 2012. godine, Pag 2. d.o.o. u sklopu modernizacije sustava naplate parkinga za područje grada Paga uveo je SMS sustav naplate parkinga. Kako je kompletan grad Pag raspoređen ... pročitaj..

Vijesti
2713

Izgradnja križa na Svetom Vidu

UHVDR Grada Paga i Mjesni odbor Šimuni u subotu 5. svibnja započeti će sa izgradnjom križa na Svetom Vidu, najvišem vrhu otoka Paga. Ideju o izgradnji križa na Svetom Vidu predložio je Grad Pag, a... pročitaj..

Vijesti
3145

Pag - srednjovjekovni grad

U sklopu projekta „Pag-srednjovjekovni grad" započele su se šivati srednjovjekovne odore koje su u Pagu nosili knez, gradski vijećnici, plemići, plemkinje, pučani, pučanke, alkari, streličari,... O... pročitaj..

Rezultati 1 - 25 od 25