Pregled arhiva

Kolovoz 2015

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 22 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
7786

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina posjetio "Solanu Pag" i "Pašku siranu"

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina je u sklopu cjelodnevnog boravka na otoku Pagu posjetio "Solanu Pag" d.d. i "Pašku siranu" d.d.Zlatna Koritnik, direktor "Solane Pag" i Bogdan Želehovski, direk... pročitaj..

Vijesti
5261

Obavijest o upisu čipkarica za šk. g. 2015./2016.

Obavijest o upisu polaznica u program osposobljavanja za zanimanje: ČIPKARICA za šk.g. 2015./2016.Odobrava se upis 10 polaznica u program osposobljavanja za zanimanje: ČIPKARICA u sklopu programa obra... pročitaj..

Vijesti
5816

Lijep koncert Dječjeg zbora "Vijolice"

Na Trgu Petra Krešimira IV Dječji zbor "Vijolice" održao je prekrasan koncert na kojem su predstavili pjesme iz svog bogatog repertoara.U odličnoj atmosferi, nastupili su i solisti koji su bez straha ... pročitaj..

Vijesti
4955

Otvorena izložba "Crno-belo sa malo kolura" Ivana Šuprahe

U sklopu Paškog kulturnog ljeta 2015. godine otvorena je 2. samostalna izložba fotografija Ivana Šuprahe pod nazivom "Crno-belo sa malo kolura" na kojoj je predstavljeno pedesetak, uglavnom monokromat... pročitaj..

Vijesti
4665

Službeni glasnik 9/2015

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 9 za 2015. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije - Službeni glasnik 2015. godina ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Vijesti
5015

"Paške podlanice" pobjednici šeste sezone Jadranskih igara

Pobjednici šeste sezone Jadranskih igara su ekipa "Paških podlanice" iz Paga koje su slavile pred mnoštvom posjetitelja i navijača na prepunoj rivi u Novalji gdje se i ove godine održalo veliko hrvats... pročitaj..

Vijesti
5945

Otvoren 6. Kup grada Paga u stolnom tenisu

Ovog vikenda Pag je domaćin 6. Kupa grada Paga u stolnom tenisu koje se održava u sportskoj dvorani OŠ "Jurja Dalmatinca". Za dvodnevna natjecanja prijavljeno je više od stotinu mladih stolnotenisača ... pročitaj..

Vijesti
4487

U nedjelju, 23. kolovoza otvaranje izložbe fotografija Ivana Šuprahe "Crno - belo sa malo kolura"

U prizemlju Kneževog dvora u nedjelju, 23. kolovoza u 21.00 sat otvara se 2. samostalna izložba fotografija Ivana Šuprahe (Dumića) pod nazivom "Crno - belo sa malo kolura" u sklopu Paškog kulturnog lj... pročitaj..

Vijesti
4605

"Paške podlanice" večeras u finalu "Jadranskih igara" u Novalji

Nakon više od dva mjeseca turneje, posljednji finalisti koji će se u petak, 21. kolovoza boriti za titulu najbolje ekipe šeste sezone su ekipa "Paških podlanica" koja je pobjedom u polufinalu osigural... pročitaj..

Vijesti
4987

U subotu, 22. kolovoza koncert ženske klape "Peružini"

U subotu, 22. kolovoza u atriju Kneževog dvora održat će se koncert dalmatinskih pjesama u izvedbi ženske klape "Peružini" pod nazivom "Jubav moja".Gosti koncerta su zbor i tamburica Frakanava iz Aust... pročitaj..

Vijesti
4341

U petak, 21. kolovoza Dječji zbor "Vijolice"

U petak, 21, kolovoza na Trgu Petra Krešimira IV održat će se koncert Dječjeg zbora "Vijolice" pod vodstvom Sanje Dobrijević. Popularne "Vijolice" izvest će niz svojih pjesama i zasigurno razveseliti ... pročitaj..

Vijesti
6341

Održan tenis turnir "Vela Gospa"

Tenis klub "Pag" i ove godine je organizirao turnir "Vela Gospa" na kojem se kroz nekoliko dana natjecalo 16 parova i 28 tenisača u singlu.Prošlogodišnji pobjednici u parovima Igor Bišćan i Silvio Mar... pročitaj..

Vijesti
5640

Svečano obilježen blagdan Velike Gospe

Pag je posebno svečano obilježio blagdan Velike Gospe budući se ove godine slavi 160 godina od održavanja prve procesije s čudotvornim kipom Majke Božje od Staroga grada.Prema starom običaju, u noći o... pročitaj..

Vijesti
8547

Izvrstan koncert klape "Intrade"

Pred oko tisuću i pet stotina posjetitelja na prepunom Trgu Petra Krešimira IV održan je prekrasan koncert jedne od najboljih hrvatskih klapa – klape "Intrade" prigodom proslave blagdana Velike Gospe.... pročitaj..

Vijesti
4857

Završni nastup polaznika II Festivala kreativnih radionica

U sklopu Paškog kulturnog ljeta 2015. održan je završni nastup i izložba sudionika II Festivala kreativnih radionica. U predivnoj atmosferi pedesetak sudionika i njihovi gosti družili su se uz malu za... pročitaj..

Vijesti
5297

Program „Stara paška ulica“ 13. kolovoza

U četvrtak, 13. kolovoza u staroj jezgri grada Paga s početkom u 20.00 sati održat će se program „Stara paška ulica" kojim se prikazuje život u Gradu Pagu do sredine 20. Stoljeća.Cilj programa je oživ... pročitaj..

Vijesti
5186

160. godina Vele Stomorine (Velike Gospe)

Grad Pag ove godine povodom blagdana Vele Stomorine (Velike Gospe) slavi 160 godina od održavanja prve procesije s čudotvornim kipom Majke Božje od Staroga grada. Povodom toga veličanstvenog trenutka ... pročitaj..

Vijesti
5195

Festival kreativnih radionica od 9. do 13. kolovoza

U organizaciji Centra za kulturu Pag,a u sklopu Paškog kulturnog ljeta 2015., od 9. do 13. kolovoza održava se Festival kreativnih radionica za djecu i odrasle. Cilj radionica je prvenstveno zabava, a... pročitaj..

Vijesti
4652

Obilježen i proslavljen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Kao i u cijeloj Hrvatskoj, Pag je dostojanstveno i radosno obilježio Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan branitelja i 20. godišnjicu Oluje.Izaslanstvo Grada Paga, predvođeno predsjednikom Grads... pročitaj..

Vijesti
4898

Odata počast hrvatskim braniteljima

Prigodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, na Gradskom groblju u Pagu izaslanstvo Grada Paga položilo je cvijeće i upalilo svijeće na Središnjem križu u znak zahvalnosti svim hrvats... pročitaj..

Vijesti
5459

Turnir u tenisu

Tenis klub "Pag" tradicionalno organizira turnir "Vela Gospa" koji će se održati od 10. do 14. kolovoza u kategorijama singlova i parova.Kotizacija iznosi 150,00 kn, a ždrijeb je 9. kolovoza u 20.00 s... pročitaj..

Vijesti
5140

Održan 5. Paški srednjovjekovni sajam

Na dva dana Pag se vratio u 1192. godinu kada su Pažani, za vladavine Ugarskog kralj Bele III, izvojevali veliku pobjedu na brojnim plaćenicima i tako sačuvali svoju samostalnost. Na citadeli u paškom... pročitaj..

Rezultati 1 - 22 od 22