Pregled arhiva

Listopad 2019

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 6 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
77

Izvrsni rezultati Stk Pag na 8. Prvenstvu jadranskih otoka u Veloj Luci na Korčuli

Na 8. Prvenstvu jadranskih otoka u stolnom tenisu u Vela Luci, održanom 12. listopada 2019. u jakoj i mnogobrojnoj konkurenciji u devet kategorija, Stk Pag je postigao povijesni uspjeh te osvojio ukup... pročitaj..

Obavijesti
50

Saziv 15. sjednice Gradskog vijeća Grada Paga

Dnevni red 15. sjednice Gradskog vijeća Grada Paga možete pogledati u nastavku - pogledaj dnevni red... pročitaj..

Vijesti
149

Projekt razmjene učenika Gradova prijatelja, Paga i Comune di Zane

Učenici OŠ Juraj Dalmatinac iz Paga sudjelovali su u posjeti učenicima Scuole secondaria Don Lorenzo Milani iz Zanea. U sklopu bogatog programa učenici su sa svojim učiteljima i domaćinima sudjel pročitaj..

Vijesti
175

Benediktinski samostan sv. Margarite iz Paga finalist natječaja Moj Zaba Start

Benediktinski samostan sv. Margarite finalist je ovogodišnjeg natječaja Zagrebačke banke Moj Zaba Start u kategoriji Kultura i znanost. Natječaj financijski podupire najbolje projektne prijedloge pročitaj..

Vijesti
174

Davor Fabijanić, zamjenik gradonačelnika Grada Paga na svečanom potpisivanju Ugovora za uređenje gradske plaže Prosika

Danas je u Muzeju grada Iloka održano svečano potpisivanje Ugovora za projekte i potpore Ministarstva turizma, a temeljem Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2019. godini. Na potpisiv pročitaj..

Vijesti
128

Stručni teren Kluba studenata geografije: ”Mjesečev otok 2030. – Vizija pametnog otoka”, 4.-.6.10.2019.

Stručni teren Kluba studenata geografije pod nazivom ”Mjesečev otok 2030. – Vizija pametnog otoka” održat će se od 04. do 06. listopada diljem otoka Paga. U proteklih nekoliko godina, članovi Klu pročitaj..

Rezultati 1 - 6 od 6