Pregled arhiva

Prosinac 2010

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 27 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
3413

Potpisan aneks ugovora

Između Grada Paga i tvrtke "Ploter" d.o.o iz Zadra potpisan je aneks ugovora o obnovi starog gradskog mosta kojim je ugovoren novi način plaćanja i dinamika radova na mostu. Projekt obnove Grad... pročitaj..

Vijesti
2977

Sanacija prometnice Vodice - Sv. Marija

U četvrtak, 30. prosinaca 2010 godine djelatnici Županijskih cesta Zadar izvodili su popravak i nadopunjavanje, brazdi i potkopina koje su nastale uslijed dijelovanja oborinskih voda te urušavanja tla... pročitaj..

Vijesti
2814

Uređenje prometnica

Grad Pag u suradnji sa Županijskim cestama Zadarske županije, tijekom narednih dana izvodit će popravke na makadamskom putu koji spaja Grad Pag (predio Stari Grad) i naselje Košljun. U okviru pre... pročitaj..

Vijesti
3420

Preseljenje ureda Grada Paga

U tijeku je završna faza radova u prostoru Kneževog dvora, gdje će se preseliti uredi Grada Paga koji se trenutno nalaze na adresi Branimirova obala 1 (kula Kamerlengo). Ovih dana završeno je ... pročitaj..

Vijesti
3574

Vijeće i Skupština TZ Paga

Pod predsjedanjem gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića održana je sjednica Turističkog vijeća, a potom i Skupština Turističke zajednice Grada Paga. Turističko vijeće i Skupština prihvatili su fin... pročitaj..

Vijesti
3240

Podijela zahvalnica

Danas, u utorak 28.prosinca 2010 godine, u prostoriji Gradske vijećnice s početkom u 11 sati u jutro, održala  se svečana podijela zahvalnica, za 2010 godinu. Zahvalnice je uručio gradonačeln... pročitaj..

Vijesti
2483

Podjela novogodišnjih kalendara

U prostorijama Turističko informativnog centra Turističke zajednice Pag te u prostorijama Turističke zajednice na adresi Od špitala 2 u gradu Pagu  svi iznajmljivači apartmana mogu podignut zidne kale... pročitaj..

Vijesti
2910

Podijela zahvalnica

Slijedeći tjedan, u utorak 28.prosinca 2010. godine, u prostoriji Gradske vijećnice održat će se svečana podijela zahvalnica, za 2010. godinu, osobama koji su svojim dugogodišnjim radom doprinje... pročitaj..

Vijesti
2783

Novi prostor Županijskih ureda

Ovih dana završeni su  unutrašnji radovi na uređenju  gradskog prostora u prizemlju zgrade u Ulici bana Josipa Jelačića,a sljedeći tjedan započinju  radovi uređenja okoliša zgrade i parkirnog prostora... pročitaj..

Vijesti
3510

Most Katine

Početkom nove 2011.godine nastavit će se završni radovi na uređenju Gradskog mosta Katine, čiji planirani završetak i potpuna funkcionalnost  je predviđena do početaka turističke sezone 2011. god... pročitaj..

Vijesti
2772

Bartul Kašić – Izbor iz dijela

Jučer, u prostorijama Matice hrvatske u Zagrebu,održana je promocija knjige biblioteke  Stoljeća hrvatske književnosti  pod nazivom „Bartul Kašić – Izbor iz dijela“. Bartul Kašić rođeni Pažani... pročitaj..

Vijesti
2837

Prijem u Muzeju suvremene umjetnosti

Gradonačelnik grada Paga Ante Fabijanić tokom jutarnjih sati prisustvovao je svečanom  primanju prigodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana koje je u prostoru zagrebačkog Muzeja suvremene u... pročitaj..

Vijesti
3046

Dječji vrtić „Paški mališani“

Povodom nadolazećih blagdana u prostorijama dječjeg vrtića “Paški mališani“ djeci su podijeljeni pokloni. Svečani program uljepšali su polaznici vrtića nastupom kojeg su spremili za tu pri... pročitaj..

Vijesti
2931

Božićnica umirovljenicima

Članovi Socijalnog vijeća grada Paga na sjednici održanoj 15. prosinca 2010.godine složili su se sa predloženom Odlukom  gradonačelnika grada Paga da se božićnica umirovljenicima s prebivalištem na po... pročitaj..

Vijesti
3069

12.sjednica Gradskog vijeća Pag

Predsjednik Gradskog vijeća Pag Branimir Paro Vidolin sazvao je za dan 22. prosinca 2010. godine (srijeda) 12. sjednica Gradskog vijeća Pag. Sjednica će se održati u Vijećnici grada Paga s početkom u ... pročitaj..

Natječaji
4330

Obavijest

3. Obavijest O IZRADI IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA UREĐENJA GRADA PAGA Temeljem članka 82. Zakona o prostornom uređenju i gradnji ( Narodne novine broj 76/07 i 38/09) i Odluke o izradi iz... pročitaj..

Vijesti
2816

Postavljanje lampiona

Ovih dana u  tijeku su radovi na uređenju i postavljanju vanjske rasvjete u dijelovima grada u kojima rasvjeta do sada nije bila postavljena te  u dijelovima u kojima ona postoji ali je dotrajala i po... pročitaj..

Vijesti
3596

Klapa „Peružini“

Kao poklon gradu Pagu prigodom nadolazećeg Božića, u subotu 11.prosinca s početkom u 19:00 sati u prostoru Kneževog dvora, ženska klapa „Peružini“ održala je koncert. Koncert je zamišljen kao dalm... pročitaj..

Vijesti
3296

U Rijeci

U prostoru Gradske Vijećnice Rijeci, u petak 9. prosinca, održana  je promocija knjige autora Hrvoje Duspera GRAD PAG-BREND. Zahvaljujući pripremi pokrovitelja tog događaja, predsjedniku uprave ... pročitaj..

Natječaji
4623

Poziv na

2.  Poziv na prethodnu raspravu O NACRTU PRIJEDLOGA IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA UREĐENJA GRADA PAGA Temeljem članka 83. Zakona o prostornom uređenju i gradnji ( Narodne novine broj 76/07 i 38 pročitaj..

Vijesti
2545

Obavijest

U proljeće sljedeće godine,od 1. do 28. travnja 2011., održati će se popis stanovnika u Republici Hrvatskoj time i u gradu Pagu. Svaki grad u Republici Hrvatskoj dužan je označiti ulice, nazn... pročitaj..

Vijesti
2624

Predstavljanje Izabranih dijela o Bartulu Kašiću

Predstavljanje Izabranih dijela o Bartulu Kašiću objavljenih u biblioteci Stoljeća hrvatske književnosti najavljeno je za utorak, 21.prosinca 2011.godine, u prostorijama Matice hrvatske u gradu Zagreb... pročitaj..

Vijesti
3085

Poziv u Veleposlanstvo Japana

Iz Veleposlanstva Japana,od gospodina Yoshio Tamura i gospođe Chikako Tamura, stigla je pozivnica na svečanu rođendansku proslavu rođendana njegovog cara. Proslava će se održat u  četvrtak  09.pr... pročitaj..

Vijesti
2546

Promocija u Rijeci

Nakon uspješno održane promocije knjige Grad Pag – Brend- Primjer brendiranja mjesta, autora Hrvoja Duspera, u Zagrebu, u petak 10.prosinca 2010.godine održat će se promocija iste u Vijećnici grada Ri... pročitaj..

Vijesti
2476

Božićno ukrašavanje grada Paga

Krajem prošlog tjedna započelo je ukrašavanje i pripremanje grada za nadolazeće blagdane. Božićno novogodišnje ukrase postavlja Elektro djelatnost „Elin“ iz Povljane koja se bavi radovima na jav... pročitaj..

Vijesti
2813

U Zagrebu

U petak 03.prosinca 2010. godine u prostorijama Društva Pažana i prijatelja grada Paga u Zagrebu održana je 11.redovita i  izborna skupština društva. Ovo Društvo djeluje i okuplja se u Zagrebu ve... pročitaj..

Vijesti
3048

Rekonstrukcija nasipa Mate Šavra

Dana 30. studenog 2010 godine u prostorijama gradske uprave Grada Paga, održan je sastanak između gradonačelnika Ante Fabijanića, direktora Paga II. d.o.o  Ivice Fabijanića, direktora Županijskih cest... pročitaj..

Rezultati 1 - 27 od 27