fotografija 1Udruga "Kissa" sa svojom voditeljicom Kristinom Vukić realizirala je zanimljivu ideju i snimila promotivni video uradak u suradnji s Elvisom Šmitom i Merimom Buljanović koji su snimali i fotografirali uz suradnju Kristine Alaburić. Tako je nastao video uradak uz glazbenu podlogu pjesme "Kamena lađa" klape "Sol" u kojem su, uz ples malih plesača, prikazane ljepote i posebnosti otoka Paga.
Snimalo se tri dana na različitim lokacijama i napravljen je novi, moderniji način promocije otoka Paga.
"Svojim uratkom pokazali smo koliko je otok Pag prekrasan, jedinstven i velik u svojoj cjelini te smo tako plesom spojili prirodne ljepote cijelog otoka. Misao vodilja bila je da oni koji pogledaju video, vide i ostala mjesta na otoku, cijeli Pag, prekrasne plaže, gastro ponudu koja je poznata u svijetu, vina otoka, pašku čipku. Namjera nam je da na jedan drugačiji i moderniji način predstavimo otok jer "otoka je bezbroj, ali jedan je Pag", rekla je voditeljica Kristina Vukić.
Ovaj video uradak biti će dostupan svima i moći će se koristiti za potrebe turističke promocije od apartmana do turističkih zajednica, pa i šire te je u tom cilju proslijeđen otočnim turističkim zajednicama.

FOTO: Merima Buljanović, Elvis Šmit

0
0
0
s2smodern