Tijekom ovog tjedna,od 13. do 16. siječnja 2011.godine, izaslanstvo Grada Paga predvođeno gradonačelnikom Antom Fabijanićem posjetit će Grad Slavkov kod Brna u Češkoj Republici.

Uvjereni kako je kamen temeljac Europske integracije u ovo doba predstavljaju neposredni i direktni odnosi između pojedinačnih država i njihovih građana te inspirirani Europskim kulturnim i humanističkim podhvatima želimo i dalje učvršćivati uzajamne odnose i nastaviti razmjenu iskustava na socijalnom, ekonomskom i kulturnom području, jer nas ova iskustva uzajamno obogaćuju. Zbog toga smo odlučili potpisat Ugovor o partnerstvu i prijateljstvu između Grada Paga i općine Povljane s Gradom Slavkov kod Brna u Češkoj Republici, u korist građana grada Paga, Povljane i Slavkova kod Brna.

Na temelju prethodne dugogodišnje suradnje vjerujemo da će ovaj prijateljski ugovor omogućit daljnji razvoj suradnje kako između samih predstavnika gradova, tako i između raznih organizacija, udruženja i subjekata koji su povezani interesima te koji djeluju na ekonomskom i kulturnom području, gdje će svatko održavati vlastite kontakte te za te kontakte odgovarati.

0
0
0
s2smodern