Krajem prošlog tjedna potpisan je Partnerski memorandum između gradonačelnika Grada Paga (Zadarska županija) u Hrvatskoj i gradonačelnika Grada Slavkov kod Brna (Južnomoravska županija) u Češkoj.

Svjesni  zajedničke odgovornosti po pitanju ostvarivanja ciljeva suradnje potpisnici Partnerskog memoranduma uvjereni su da će on još više povezati navedene gradove te pomoći u daljnjem učvršćivanju uzajamnih odnosa,i to u okviru mirotvornih odnosa između naroda Europske unije.

Gradonačelnici navedenih gradova dogovorili su se da će u terminu do 31.ožujka 2011.godine pripremiti prijedlog partnerskog ugovora te isti razmotrit na Vijećima navedenih gradova.

Partnerski memorandum, u Slavkovu kod Brna 13.siječnja 2011.godine, potpisali su gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, veleposlanik Republike Hrvatske u Republici Češkoj Frane Krnić i gradonačelnik Grada Slavkova kod Brna Ivan Charvat. Prilikom potpisivanja memoranduma, kao član izaslanstva Grada Paga, prisutan je bio i član Gradskog vijeća Igor Karavanić.

0
0
0
s2smodern