U nazočnosti velikog broja roditelja i rodbine u prostorijaa Gradske glazbe Pag održan je drugi "Ogledni sat" na kojem su mali glazbari predstavili sve ono što su marljivo vježbali sa svojim voditeljima u okviru "Male škole".


Sve prisutne pozdravili su voditelji Branko Barbir i Davor Dobrijević te su pojedinačno predstavili sve polaznike koji su odsvirali naučene skladbe.
Svaki nastup malih glazbara bio je popraćen velikim pljeskom što je svakako značajna podrška najmlađima da nastave sa sviranjem.
Oglednom satu bio je nazočan Teo Bukša, predsjednik Upravnog odbora Gradske glazbe Pag. Po završenom koncertu održan je i mali domjenak za sve koji su nastupali.
Na koncertu Male škole Gradske glazbe Pag nastupili su učenici klarineta i saksofona: Luce Majstorović, Ivan Benzia, Đana Buljanović, Maja Fabijanić - učenici klarineta te Marija Buljanovićna tenor saksofonu, Ivana Dobrijević i Jelena Šupraha na alt saksofonu. S voditeljem Barbirom su radili te nastupili: na horni Laura Kustić, Marija Bukša, Ivana Maržić i Lucia Jovanović, trube i fligorne svirali su Antonio Kurilić, Dorian Vašarević, Noa Karavanić, Giovani Šmit, Borna Maržić, Antonio Buljanović, trombon David Kutanjac, tuba: Luka Bukša i udaraljke Leon Fabijanić. Voditelji su najavili da će se u lipnju održati još jedan ogledni sat na kojem će nastupiti polaznici "Male škole".

 

0
0
0
s2smodern