Danas su  gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i dogradonačelnik Tino Herenda  primili delegaciju Športsko-ribolovnog društva „ Orada „ Pag  u sastavu predsjednika Ante Vlahovića, Ivice Bobića i Dušana Herendu.

Članovi „ Orade“ obavijestili su gradonačelnika o održavanju 5. Europskog prvenstva u sportskom ribolovu rukom iz usidrene brodice. Dobivanje Europskog prvenstva nagrada je ŠRD „Oradi „ za svoj uspješan  rad u organizaciji sportskih natjecanja, kvaliteti brodica i barkarijola .

Ovo prvenstvo zahtjeva dobre pripreme ali i određena sredstva. Gradonačelnik je obećaofinancijsku pomoć, pomoć oko sponzora ali i pomoć iz Zadarske županije. Grad će između ostalih aktivnosti organizirati sastanak sa županom Zadarske županije Stipom Zrilićem. Gradonačelnik je prihvatio pokroviteljstvo nad 5. Europskim prvenstvom i uputio članove ŠRD „Orade“  da se obrate i Turističkoj zajednici Grada Paga jer tom prilikom treba promovirati grad Pag. Goste će se  povesti na izlet po paškoj uvali, pokazat Stalnu izložbu čipke,  solarstva , pokazat grad Pag i Stari grad.

0
0
0
s2smodern