Pridružite nam se i podržite izdaleka i izbliza HUMANITARNU UTRKU za bolesne djevojčice s otoka Paga pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Paga.

Nekoliko stotina djece iz vrtića, osnovnih i srednjih škola otoka i odraslih trčat će 27. travnja humanitarnu utrku u gradu Pagu, kako bi sakupili novčana sredstva za liječenje teško bolesnih djevojčica Ene Škoda (8) i Martine Sabolić (12). Ena boluje od rijetke bolesti kostiju, zbog koje je posljednjih godina morala ići u Beč na više od 10 skupih operacija. Martina je pak nekoliko puta operirala kuk i teško je pokretna.
Start djece je u 11.00 ispred Ambulante u Pagu, a cilj je na Trgu Petra Krešimira IV oko 11.30.
Donacije za humanitarnu akciju prikupljat će se na dan utrke, 27. travnja u kasice Crvenog križa. Donacije se prikupljaju i online putem uplate na račun Hrvatskog Crvenog Križa, koji je posebno otvoren za ovu akciju.
Ime računa: GDCK Crveni Križ Pag
Broj računa/IBAN: HR3024020061500039886
Swift: ESBCHR22
Doznaka: Humanitarna akcija za Enu i Martinu
Utrka pod nazivom ‘’Run Croatia Kids Run 2018’’ održat će se u Pagu u sklopu projekta ‘’Travanj na otoku!’’, a u organizaciji Run Croatie i Udruge Kissa.
- Na ideju o utrci došli smo jer želimo djeci s otoka približiti sport i trčanje te pomoći Eni i Martini, a i poruka cijele priče je – vježbanjem do zdravlja! – poručuju organizatori.

Izvor: www.tzgpag.hr

0
0
0
s2smodern