Ogledni sat Male škole Gradske glazbe Pag održat će se u Domu kulture u srijedu, 19. prosinca s početkom u 18:30 sati.

U četvrtak, 20. prosinca u 19: 00 sati u Domu kulture bit će prikazana predstava za djecu „Strašna priča“ u izvedbi Kazališta lutaka Zadar.


Gradska knjižnica Pag u petak, 21. prosinca organizira program pod nazivom „Poigrajmo se s blagdanskom pričom“. Program će se održati od 9 i 30 do 10 i 30 u I. magazinu soli, a vodit će ga profesor Vlatko Majić i Ljiljana Festini iz Gradske knjižnice Pag. U programu, koji je otvoren za posjetitelje, sudjelovat će učenici nižih razreda Osnovne škole „Jurja Dalmatinca“ iz Paga.


U petak, 21. prosinca u 11:00 sati na Trgu Petra Krešimira IV. počinje božićni domjenak s građanima kojeg i ove godine organizira Grad Pag u suradnji s gradskim tvrtkama. U slučaju lošeg vremena domjenak će se održati u Kneževom dvoru. Kuhari iz Dječjeg vrtića „Paški mališani“ i Srednje škole „Bartula Kašića“ pripremit će jela od bakalara, srdela, sipe, a porcije će dijeliti predstavnici Grada Paga i gradskih tvrtki. U pripremanju i posluživanju jela sudjeluju i učenici srednje škole koji se školuju za zanimanje kuhar i konobar. U prigodnom programu koji će voditi Djed Božićnjak nastupit će Dječji zbor „Vijolice“, a održat će se i mali Božićni sajam na kojem će svoje proizvode i ukrase prodavati djeca iz Dječjeg vrtića „Paški mališani“, Osnovne škole „Jurja Dalmatinca i Srednje škole „Bartula Kašića“ iz Paga.


Tradicionalni Božićno-novogodišnji koncert Gradske glazbe Pag održat će se također u petak u 19:00 sati u Domu kulture.
Paljenje četvrte adventske svijeće u organizaciji Župnog ureda Pag održat će se u subotu, 22. prosinca u 18:00 sati.

0
0
0
s2smodern