Grad Pag  je i ove godine nadolazeće blagdane proslavio s građanima. Na Trgu Petra Krešimira IV. je u petak 21. prosinca održan  božićni domjenak i druženje s građanima u organizaciji Grada Paga i gradskih tvrtki.

 

Paškinje i Pažane koji su se okupili na središnjem gradskom  trgu na početku božićnog druženja razveselila su djeca iz Dječjeg zbora „Vijolice“ iz Paga, a za dobro raspoloženje pobrinuo se i Djed Božićnjak. Nakon blagoslova moglo se uživati u jelima od sipe,  srdela i bakalara, a 500 porcija jela podijelili su gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, zamjenik gradonačelnika Davorin Fabijanić sa suradnicima i  predstavnicima gradskih tvrtki.  

Za pripremu jela zaslužni su kuhari iz Dječjeg vrtića „Paški mališani“ i Srednje škole „Bartula Kašića“, a u pripremanju i posluživanju su sudjelovali  učenici srednje škole koji se školuju za zanimanje kuhar i konobar.

Održan je i prigodni  božićni sajam s  proizvodima i ukrasima koje su izradila djeca iz Dječjeg vrtića „Paški mališani“, Osnovne škole „Jurja Dalmatinca i Srednje škole „Bartula Kašića“ iz Paga. 

Božićni domjenak s građanima uz Grad Pag organizirali su: Turistička zajednica Grada Paga, Komunalno društvo Pag d.o.o., Čistoća Pag d.o.o., Paga II. d.o.o. Dječji vrtić „Paški mališani“, Osnovna škola „Jurja Dalmatinca,  Srednja škola „Bartula Kašića“ i Župni ured Pag.

DSC0791
DSC0787
DSC0782
DSC0780
DSC0779
DSC0777
DSC0774
DSC0776
DSC0773
DSC0772

0
0
0
s2smodern