Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, u srijedu 08.lipnja 2011. Godine, prisustvovao je svečanom otvorenju izložbe „Paška čipka iz zagrebačkih ormara“ u prostorijama Društva Pažana i prijatelja Grada Paga u Gradu Zagrebu .

Izložbu pripremljenu uoči 2. Međunarodnog festivala čipke otvorio je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić koji je tom prigodom izrazio želju da posjeti Grad Pag za vrijeme održavanja 2. Međunarodnog festivala čipke. Uz gradonačelnike Grada Paga i Zagreba otvorenju su nazočili dogradonačelnik Grada Paga Tino Herenda, predstavnica Ministarstva kulture Republike Hrvatske Blanda Matica, predsjednik Društva Pažana i prijatelja Grada Paga Hrvoje Dusper, brojni članovi Društva kao i veliki broj posjetitelja.

Izložba, koja se održava pod pokroviteljstvom Grada Paga, Grada Zagreba i Ministarstva kulture Republike Hrvatske, moći će se pogledati do 10.lipnja 2011., od 16:00 do 20:00 sati, u prostorijama Društva Pažana i prijatelja Grada Paga u Zagrebu na adresi Ilica 43/1.


0
0
0
s2smodern