Radio Pag Radovi na izgradnji rotora 1

Obavještavaju se građani da su započeli radovi na izgradnji rotora na raskrižju državne ceste DC 106 i lokalne ceste L63006 (Put Staroga Grada) te je uvedena nova privremena regulacija prometa.


Iz smjera Zadra prema Novalji:
Sa državne ceste DC 106 skretanje u ulicu Šetalište Andrije Hebranga (kraj marketa Lorenzo prema ljekarni) preko nasipa Mate Šavara, skretanje na lijevo prema gradilištu rotora uz trafostanicu te desno preko novoizgrađenog spoja izlazak na državnu cestu 106 prema Novalji.

Iz smjera Novalje prema Zadru:
Sa državne ceste 106 (Riječka ulica) skretanje na lijevo preko novoizgrađenog spoja (uz trafostanicu), skretanje na lijevo u ulicu Leopolda Dorkića, skretanje na desno preko nasipa Mate Šavara u ulicu Šetalište Andrije Hebranga (kraj ljekarne i marketa Lorenzo) izlazak na državnu cestu 106 prema Zadru.

Na dijelu prometnice od Šetališta Andrije Hebranga pa do kraja nasipa Mate Šavara zabranjeno je parkiranje jer se promet privremeno odvija u oba smjera.

Za stanovnike koji žive i koriste cestu Put Staroga Grada prema Sv. Jeleni i Sv. Grguru promet će odvijati preko lokalne ceste L63006 (Put Staroga Grada).


„Mole se građani da koriste privremenu prometnu regulaciju na kojoj su moguće izmjene sukladno dinamici radova te da prate službene stranice Grada Paga i sredstva javnog priopćavanja.” – rekao je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.

 

rotor

rotor1

0
0
0
s2smodern