pag na meniju
U petak, 26.ožujka 2021. godine u Kneževom dvoru u Pagu s početkom u 11.00 sati održati će se svečana dodjela certifikata u sklopu projekta "Pag na meniju", posebnog standarda tradicionalne kuhinje otoka Paga.
Srednja škola Bartula Kašića Pag, u suradnji s partnerima, Turističkom zajednicom grada Paga, Turističkom zajednicom grada Novalje, Turističkom zajednicom općine Povljana, Turističkom zajednicom općine Kolan, Udruženjem obrtnika Pag i Udruženjem obrtnika Novalja provela je javni poziv za dodjelu oznake Posebnog standarda tradicionalne kuhinje otoka Paga - „Pag na meniju”.


„Na prvi javni poziv prijavilo se 7 ugostiteljskih objekata sa područja otoka Paga koji su ispunili uvjete javnog poziva za dodjelu certifikata. Ovim putem čestitamo svim nagrađenim ugostiteljskim objektima, dobitnicima certifikata te ujedno izvješćujemo i pozivamo ostale ugostitelje sa cijelog otoka da postanu dio zajedničke otočne gastro ponude i da se jave na sljedeći javni poziv za uključivanje u projekt "Pag na meniju" kojeg ćemo objaviti sredinom travnja.” - izjavila je Marija Pećirko, ravnateljica Srednje škole Bartula Kašića u Pagu.

Organizator: Srednja škola Bartula Kašića Pag
Partneri: Udruženje obrtnika Novalja i Pag
Turističke zajednice grada Novalje i Paga, općine Kolan i Povljane

0
0
0
s2smodern