f1

Komunalno društvo Pag d.o.o. obavještava građane i posjetitelje Grada Paga da će se zbog radova na izgradnji kanalizacijskog kolektora na području predjela Ulice Golija u gradu Pagu provoditi privremena regulacija prometa za vrijeme trajanja radova na navedenom području. Regulacija prometa odvijat će se u tri faze.Faza 1
Zatvara se za sav promet dionica od križanja Ulice Golije sa Ulicom A.B. Šimića do križanja Ulice Golije sa Ulicom Van grada. Promet u jednom smjeru bit će zabranjen od križanja ispred pošte do križanja sa Ulicom A.B. Šimića i u ulici Van grada osim za stanare i vozila gradilišta. Promet iz ulice A.B. Šimića bit će usmjeren desno u ulicu Golija. U dijelu ulice gdje nije zabranjen promet uz gradilišnu ogradu postavit će se prometni znakovi.

f1

Faza 2
Zatvara se za sav promet dionica od križanja Ulice Golije sa Ulicom A.B. Šimića do i sa samim križanjem Ulice Golije sa Ulicom Van grada. Promet u jednom smjeru bit će zabranjen od križanja ispred pošte Pag do križanja sa Ulicom A.B. Šimića i Ulici Van grada osim za stanare i vozila gradilišta. Promet iz ulice A.B. Šimića bit će usmjeren desno u ulicu Golija. U dijelu ulice gdje nije zabranjen promet uz gradilišnu ogradu postavit će se prometni znakovi.

f2

Faza 3
Promet će se odvijati sa suženjem ispred pošte. Uz gradilišnu ogradu postavit će se prometni znakovi.

f3

0
0
0
s2smodern