U petak, 26.kolovoza,u organizaciji Hrvatskog stolno tenisačkog saveza počinje 2. Međunarodni turnir u stolnom tenisu u Gradu Pagu.

 

Na ovogodišnjem turniru sudjeluje cijela ženska reprezentacija hrvatske kadetske i juniorske ekipe koja je na zadnjem natjecanju u Rusiji osvojila 4 medalje, što je ujedno bio i najveći uspjeh športa u mladim konkurencijama hrvatske. Ove godine organizatori natjecanja ističu da bilježe 50 učesnika natjecatelja više negoli prošle godine, što bi značilo da je ove godine prijavljeno 230 natjecatelja iz Republike Hrvatske ali i iz nekoliko stranih zemalja. Bodovi skupljeni na ovom turniru, u natjecanju za kadete i juniore u muškoj i ženskoj konkurenciji, izravno se zbrajaju na bodovnu listu rang liste Hrvatske.

Ekipna natjecanja počinju u petak 26.kolovoza u 14 : 00 sati, dok će, u subotu 27. kolovoza s početkom u  10 : 00 sati, 2. Međunarodni turnir u stolnom tenisu 2011 službeno otvoriti gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. Natjecanje će za sve zainteresirane biti otvoreno cijelu subotu i nedjelju. Natjecatelji prošlogodišnjeg 1. Međunarodnog turnira u stolnom tenisu izrazili su veliko zadovoljstvo organizacijom turnira te lijepim prijemom  kod ravnateljice osnovne škole i gradonačelnika Grada Paga.

Osim lijepe športske manifestacije Međunarodni turnir u stolnom tenisu velika je i lijepa turistička promocija Grada Paga radi koje se u turističkoj podsezoni popuni jedan dio turističkog smještajnog kapaciteta Grada Paga.

0
0
0
s2smodern