oplj

Velik i raznovrstan program kulturnih, zabavnih i sportskih događanja na području Grada Paga

Ovog ljeta na području Grada Paga u organizaciji Turističke zajednice Grada Paga održat će se razna kulturna, zabavna i sportska događanja.

Program započinje kazališnom predstavom „Otvoreni brak“ u izvedbi Matije Prskalo i Slavka Jurage, koja će se održati u nedjelju 2. srpnja u atriju Kneževog dvora u Pagu s početkom u 21 sat. Građani, turisti i posjetitelji na području Grada Paga od početka srpnja do sredine rujna moći će uživati u koncertima renomiranih domaćih i inozemnih glazbenika Lovre Pogorelića, Stefana Milenkovića u sklopu PagArtFestivala, koncertima ABBA i Real Tribute Benda, Paule i Đela Jusića, Zorice i Indigo benda, Infišanda, Marka Škugora, A strane, Marka Pecotića i Silvije, nastupima klapa Bošket, Armorin, Munita, Kaše, klape More i Đanija Stipaničeva na poetsko glazbenoj večeri Krste Jurasa, Gradske glazbe Pag, KUD-a Družine i dječjeg zbora Vijolice, ribarskim feštama u Šimunima i Sajmu otočnih proizvoda „Od Luna do Fortice“ u Vlašićima, kreativnim radionicama izrade nakita te predstavama i radionicama za djecu i odrasle. 15. srpnja 2023. održat će se „ACI 40“, rođendanska proslava ACI Marine u Šimunima. Već tradicionalno, zadnji vikend u srpnju, održat će se Paški ljetni karneval, a maškarano ludilo zavladat će ulicama Grada Paga od 26.-29. srpnja 2023. Po prvi puta ovo ljeto od 26. -30. kolovoza održat će se i Bura fest u sklopu kojeg će se u kuli Skrivanat u Pagu održati likovna radionica za djecu „Čarobno ljeto“, radionica glazbene improvizacije „Harmonija na otoku“, plesna radionica „Otočke vibracije“, glumačka radionica „Ljetna avantura“ dok će se u Atriju Kneževog dvora održati koncert francuskih šansona.

Osim u kulturnim i glazbenim događanjima posjetitelji će moći do sredine rujna uživati u Pag Summer Outdooru i sportskim aktivnostima uz pratnju profesionalnih vodiča koji će ih povesti najzanimljivijim lokacijama duž kamenog otoka i njihov boravak na Pagu ispuniti nezaboravnim doživljajima.

Ono što je sigurno jest da posjetitelji Paga ovo ljeto imaju zaista velik i raznovrstan izbor aktivnosti i događanja od kojih će svatko naći nešto za sebe i uživati na ovom kamenom otoku.

PROGRAM LJETO 2023 WEB

0
0
0
s2smodern