Igraliste

Danas je u Pagu otvoren teren s umjetnom travom Nogometnog kluba Pag, a na svečanosti su sudjelovali Marijan Kustić, predsjednik HNS-a Andrea Dokuš, voditeljica infrastrukture HNS-a, Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga, Branimir Paro Vidolin, gradski vijećnik, Darko Banić, predsjednik Nogometnog saveza Zadarske županije, Naum Batkoski, predsjednik, Antonio Paro, dopredsjednik, Marin Fabijanić, tajnik i Ivan Magaš, član Uprave NK Pag.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo da smo u Pagu otvorili još jedan u nizu terena s umjetnom travom kao kontinuitet ulaganja u infrastrukturu. Zahvaljujem gradonačelniku Paga, Anti Fabijaniću, što je prepoznao važnost ovog projekta koji će biti od vitalne važnosti kad je u pitanju razvoj nogometa u Pagu. Sentimentalno sam vezan uz moj kraj i drago mi je da Nogometni klub Pag okuplja velik broj djece, vjerujem da će ovaj teren doprinijeti njihovom rastu i u budućnosti. Naš je cilj ulaganje i poticanje čelnika lokalnih samouprava da također ulažu u infrastrukturu, a ovo je pravi primjer kvalitetne suradnje”, rekao je Marijan Kustić, predsjednik HNS-a.

“Ovaj projekt je ulaganje u našu djecu i velika stvar za južni dio otoka Paga. Zahvalni smo Hrvatskom nogometnom savezu na čelu s predsjednikom Marijanom Kustićem, što nam je pružio priliku realizirati izgradnju terena s umjetnom travom Nogometnog kluba Pag. Djeca i roditelji su presretni, drago mi je da će uživati u svojim svakodnevnim aktivnostima i napredovati iz dana u dan”, poručio je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.

“Svakodnevno pokušavamo poboljšati uvjete za trening pa nam je realizacija ovog projekta veliki vjetar u leđa. Naša djeca su oduševljena, radosna dolaze na treninge. Kao klub iz godine u godinu napredujemo, raste nam broj polaznika škole nogometa, u posljednje tri godine za sto posto. Vjerujem da će teren s umjetnom podlogom i fantastični uvjeti za trening privući još djece”, rekao je Naum Batkoski, predsjednik NK Pag.

Izvor: HNS

Foto: Radio Pag

0
0
0
s2smodern