Ovog vikenda, od 16.-18.rujna 2011.godine, u akvatoriju paške uvale održalo se Međužupanijsko prvenstvo u športskom ribolovu za kategoriju seniori-lov štapom iz brodice. Prvenstvo je organiziralo Hrvatski savez za športski ribolov na moru, a domaćin je bio ŠRD „Orada“ iz Grada Paga.

 

Prema konačnom plasmanu u udičarenju iz brodice- seniori- pojedinačno nakon 2 dana prvo mjesto osvojio je Vedran Hrelja iz Sportskog društva „Baraj“ Vrsar, drugo mjesto osvojio je David Pinezić iz Sportskog društva „Meduza“ Rovinj dok je treće mjesto osvojio Dušan Jančić iz Sportskog društva „Delfin“ iz Pule. Ulovljeno je 963 ribe ukupne težine 81,208 kg dok je prosječna težina primjerka bila 84,33 grama. Najbolji primjerak, težine 482 grama, ulovio je Edi Petričević.

Prvo mjesto, prema konačnom plasmanu u udičarenju iz brodice- seniori- ekipno nakon 2 dana, osvojili su Alberto Ivanović i Patrik Toma iz Sportskog društva „Delifin“ Pula 1, drugo mjesto pripalo je Alenu Biliću i Davidu Pineziću iz Sportskog društva „Meduza“ Rovinj 1 dok su treće mjesto osvojili David Bajlo i Marko Sikirić iz Sportskog društva „Zubatac“ Zadar 1.

Prema konačnom plasmanu u udičarenju iz brodice- Kategorija U-21- pojedinačno nakon 2 dana prvo mjesto osvojio je Luka Pejaković iz Sportskog društva „Arbun“ Punat, drugo mjesto osvojio je Nino Jukić iz Sportskog društva „Zubatac“ Zadar dok je treće mjesto osvojio Stefano Erman iz Sportskog društva „Ribon“ iz Novigrada. Ulovljeno je 710 ribe ukupne težine 55,682 kg dok je prosječna težina primjerka bila 78, 43 grama. Najbolji primjerak, težine 562 grama, ulovio je Luka Pejaković.

Prvo mjesto, prema konačnom plasmanu u udičarenju iz brodice- Kategorija U-21- ekipno nakon 2 dana, osvojili su Stefano Erman i Manuel Korlević iz Sportskog društva „Ribon“ iz Novigrada, drugo mjesto pripalo je Luki Pejaković i Andriji Orliću iz Sportskog društva „Arbun“ Punat dok su treće mjesto osvojili Nino Jukić i Andjelo Kosović iz Sportskog društva „Zubatac“ Zadar .

0
0
0
s2smodern