[sigplus] Critical error: Image gallery folder vijesti3/hrvatski-otocni-proizvod is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

U četvrtak, 03. studenog  2011.godine, u Vodicama održana je večer svečanosti dodjele oznake „Hrvatski otočni proizvod“ otočnim proizvođačima za 2011. godine.

Oznaka „Hrvatski otočni proizvod“  dodjeljuje se već petu godinu za redom u organizaciji Ministarstva mora, prometa i infrastrukture s ciljem poticanja otočnih proizvođača u proizvodnji izvornih i  kvalitetnih proizvoda. Ovogodišnje oznake, za 87 proizvoda 51 proizvođača, dodijelio je državni tajnik za otočni i priobalni razvoj Josip Barić.

Oznaku „Hrvatski otočni proizvod“ 2011.godine u Gradu Pagu je dobio projekt „Solinarka i Kulik“, niz od 14 slikovnica namijenjenih predškolskom i ranoškolskom uzrastu, autorice Ljiljane Festini te kolacići i štrike koje izrađuju sestre benediktinke Benediktinskog samostana Sv. Margarite.  Svečanosti dodijele, uz autoricu slikovnica Ljiljanu Festini te časne sestre benediktinke, nazočili su i gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i predsjednik Gradskog vijeća Grada Paga Branimir Paro Vidolin.

{gallery}vijesti3/hrvatski-otocni-proizvod{/gallery}

0
0
0
s2smodern