U restoranu „Dubrava“ u Pagu održan je drugi Dječji karneval. Djeca i njihovi roditelji su se dobro zabavili u lijepo uređenom, ugodnom i toplom ambijentu, uz nagradne igre, besplatne grickalice, krafne, sir i razne sokove. Dječji karneval organizirao je Centar za kulturu i informacije Pag, uz pokroviteljstvo Grada Paga.

Održavanje Dječjeg karnevala pomogli su i sponzori Market „Lorenzo“, „Paška sirana“, pekarnica „Vodice“, „Franck“d.d., „Vedis“d.o.o. i Franči Grašo, vlasnik restorana „Dubrava“.Ulaz je bio besplatan jer su Centar za kulturu i informacije i Grad Pag odlučili Dječji karneval organizirati na poklon djeci i njihovim roditeljima. U organizaciji programa i u uređenju prostora pomogli su Jelena Grubišić, predsjednica MO Pag i Ružica Persola iz Udruženja obrtnika Grada Paga. Za dobru glazbu pobrinuo se paški glazbenik Tonči Tičić-Doda, a program je vodila Nina Persola. Djeca su sudjelovala u brojnim i zanimljivim nagradnim igrama. Među sudionicima Dječjeg karnevala bilo je i vrlo male djece koja nisu mogla skakutati, trčati, pjevati i izvoditi sve što se u nagradnim igrama moralo raditi. Zbog toga je bilo nagradnih igara u kojima su, umjesto male djece, sudjelovali njihovi roditelji.

 

-Dječji karneval se u Pagu organizira već gotovo pola stoljeća i postao je vrlo lijepa tradicija, a prvi dječji karneval u Pagu održan je upravo u restoranu „Dubrava“, u istom prostoru u kojem se održava i ove godine.  Zahvaljujem svima koji su pomogli u organizaciji, a posebno Gradu Pagu kao pokrovitelju, sponzorima i gospodinu Franču Grašu, vlasniku restorana „Dubrava“ koji nam je ustupio restoran. Bez tako velike pomoći ne bi smo mogli organizirati ovako lijep događaj, rekla je Ivana Portada, v. d. ravnateljica Centra za kulturu i informacije Pag.

Centar za kultutu i informacije Pag

0
0
0
s2smodern