U organizaciji Grada Paga, Turističke zajednice Grada Paga i restorana Na Tale, u nedjelju 8. travnja 2012. godine u prizemlju Kneževog dvora na trgu Petra Krešimira IV, pripremljen je svečani uskršnji doručak.

Preko 700 porcija raznih domaćih delicija i poslastica dočekalo je vjernike nakon izlaska iz crkve Marijinog Uznesenja kao i brojne mještane i goste koji su se okupili na trgu. Svi okupljeni mogli su uživat u domaćoj skuti, fritaji s šparogama,mladom luku, jajima, šunki, uskrsnoj torti te domaćoj rakiji i domaćem vinu.

Ovim putem gradonačelnik Ante Fabijanić zahvaljuje se djelatnicima restorana „Na tale“ te noćnog kluba „Vanga“ na uloženom trudu u pripremi paških specijaliteta, Gradskoj glazbi Pag koja je doprinijela uskršnjem ugođaju uz izvedbu niza prigodnih pjesama, te donatorima trgovačkom centru „Lorenco“,prodavaonici „Flak“, Paškoj sirani d.d. Pag i Vina otoka Paga.

U sklopu uskršnjeg doručka svi okupljeni mogli su pogledati izložbu slika "Od starog do novog Paga" postavljenu od 7. do 11. travnja 2012. godine. Izložba je postavljena u organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag.

0
0
0
s2smodern