U sklopu programa manifestacije Dani Zadarske županije, danas u 12.00 sati otvorena je izložba paškog fotografa Alda Meštrovića. Izložbu fotografija pod nazivom "Kamen priča priče" svečano je otvorio gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

Uz gradonačelnika Fabijanića okupljenima su se obratili ravnatelj Znanstvene knjižnice Zadar mr. sc. Miro Grubić i sam autor izložbe Aldo Meštrović. Izložba je postavljena u izložbenom prostoru Znanstvene knjižnice Zadar, a svi zainteresirani mogu je pogledati do 30. travnja 2012. godine u vremenu od 10:00 do 12:00 sati i popodne od 17:00 do 19:00 sati.

 

Aldo Meštrović u više navrata svoje radove je izlagao na nekoliko grupnih izložbi diljem Republike Hrvatske. Izložba "Kamen priča priče" je autorova druga samostalna izložba, koja bi se prema najavi ravnatelja Znanstvene knjižnice Zadar mr. sc. Miro Grubića trebala nakon Zadra preseliti u Split. Svoju prvu samostalnu izložbu Aldo Meštrović je imao u sklopu manifestacije Dani hrvatske kulture u Beogradu od 28. do 30. listopada 2011. godine.

0
0
0
s2smodern