U subotu 28. travnja 2012 godine, održana je radna akcija mještana naselja Šimuni u kojoj je sudjelovao veliki broj mještana.

U radnoj akciji na predjelu Suha punta, očišćeno je smeće, uređen okoliš, odrađen je niz intervencija u okolišu u skladu sa vatrogasnim preventivnim mjerama, uređene su i očišćene plaže, šumski putovi, odmorišta i sl. Akciji su se pridružili; gradonačelnik grada Paga Ante Fabijanić, direktorica TZG Paga Željka Miletići član Gradskog vijeća Grada Paga Ante Čemeljić, također ovoj radnoj akciji pridružili su se i auto prijevoznik Davorin Fabijanić, te djelatnici kampa Šimuni predvođeni vlasnikom kampa Edom Maržićem. Kamp Šimuni i auto prijevoznik Davorin Fabijanić su za potrebe radne akcije besplatno ustupio radne strojeve i opremu, što je olakšalo prikupljanje otpada ali i omogućilo brži rad sudionika akcije.

 

Ovoj hvale vrijednoj akciji odazvalo se šezdeset ljudi, te su svojim radom dali primjer u kojem se uz malo truda i zajedničke suradnje može uljepšati zajednički životni prostor ali i ubrzati pripreme za nadolazeću turističku sezonu 2012. godine.

0
0
0
s2smodern