Grad Pag je u protekloj 2011 i tekućoj 2012 godini pripremio i pokrenuo nekoliko projekata od kojih izdvajamo:

 

 

 

 

  • Projekt izgradnje kružnog toka na križanju Splitske i Zagrebačke ulice. Za ovaj projekt pripremljena je kompletna projektna dokumentacija, te su dobivene sve potrebne dozvole za njegovu realizaciju. Kompletne troškove pripremanja i realizacije snosi Grad Pag. Vrijednost projekta je 800 tisuća kuna.
  • Projekt izgradnje prometne signalizacijesemafora na križanju Splitske i Zadarske ulice. Za ovaj projekt pripremljena je kompletna projektna dokumentacija, dobivene su sve potrebne suglasnosti, te su dobivene sve potrebne dozvole za njegovu realizaciju. Kompletne troškove pripremanja i realizacije snosi Grad Pag. Vrijednost projekta je 800 tisuća kuna.
  • Projekt izgradnje šetnice na području Bašace. Za ovaj projekt pripremljena je kompletna projektna dokumentacija. Kompletne troškove pripremanja i realizacije snosi Grad Pag. Vrijednost projekta je 2 milijuna kuna.
  • Projekt izgradnje vodospreme Vrčići. Za ovaj projekt pripremljena je kompletna projektna dokumentacija, dobivene su sve potrebne suglasnosti i građevinska dozvola. Vrijednost projekta je 5 milijuna kuna.
  • Projekt izgradnje magistralnog cjevovoda sa prepumpnom stanicom, vodospremom Košljun i vodospremom Sv. Martin. Za ovaj projekt pripremljena je kompletna projektna dokumentacija i dobivena građevinska dozvola. Vrijednost projekta je 20 milijuna kuna.
  • Projekt izgradnje kanalizacijskog sustava Vodice. Za ovaj projekt pripremljena je kompletna projektna dokumentacija i izdana građevinska dozvola. Vrijednost projekta je 5 milijuna kuna.
  • Projekt izgradnje kanalizacijskog sustava Bašaca II. faza. Za ovaj projekt pripremljena je kompletna projektna dokumentacija i izdana građevinska dozvola. Vrijednost projekta je 3 milijuna kuna.
  • Projekt izgradnje nove zgrade Bartola Kašića u Pagu. Za ovaj projekt pripremljena je kompletna projektna dokumentacija. Vrijednost projekta je 20 milijuna kuna.
  • Projekt izgradnje zaobilaznice kroz područje "Blato". Za ovaj projekt pripremljena je kompletna projektna dokumentacija i izdana građevinska dozvola. Vrijednost projekta je 10 milijuna kuna.
  • Projekt proširenja zgrade za dječji vrtić. Za ovaj projekt pripremljena je kompletna projektna dokumentacija i izdana građevinska dozvola. Vrijednost projekta je 3 milijuna kuna. Trenutno se u postupku nalazi rješavanje imovinsko-pravnih odnosa.

U postupku se također nalazi još nekoliko projekata u sektoru gospodarstva o kojima ćemo obavijestiti javnost kroz narednih desetak dana.

0
0
0
s2smodern