Turistička zajednica Zadarske županije za akciju "Plavi cvijet" 2012 godine u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, kandidirala je 5. turistički informativni centar TIC TZG Pag. TIC TZG Pag u akciji "Plavi cvijet" 2012 godine natjecati će se u kategoriji "Pojedinačni element turističke ponude".

Također Turistička zajednica Zadarske županije u suradnji sa Turističkom zajednicom grad Paga kandidirala je ovogodišnji "3. Međunarodni festival čipke u gradu Pagu" za dodjelu oznake "Doživi Hrvatsku - Experience Croatia" u kategoriji "kulturnih događanja". Svi dobitnici i kandidati uvrstiti će se na internet stranicu HTZ-a u sklopu info aplikacije "Doživi Hrvatsku-Experience Croatia".

"Doživi Hrvatsku-Experience Croatia web aplikacija sastoji se od interaktivne karte koja potencijalnim i postojećim posjetiteljima-turistima pomaže u donošenju odluke u planiranju što-gdje-kako provesti svoj odmor u Hrvatskoj, a u našem slučaju u gradu Pagu.", naglasila je direktorica TZG Paga Željka Miletić.

TZG Pag

0
0
0
s2smodern