Već tradicionalno na Pagu kreće natjecateljska sezona u stolnom tenisu  gdje se od 24.-26.08. održava 3. Kup Grada Paga. Očekuje se preko dvijestotinjak natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Natjecanje će se održati u osam pojedinačnih i ekipnih kategorija. Ekipno natjecanje se održava u petak i biti će revijalnog karaktera, što znači da će se ekipe moći slagati kako tko želi uz uvjet da mu godina rođenja omogućava nastup u toj konkurenciji.

Pojedinačni dio je službeni dio natjecanja te će se u potpunosti primjenjivati Pravilnik HSTS-a. Tradicionalno će svi treneri i voditelji ekipa biti gosti gradonačelnika grada Paga i predsjednika HSTS-a Zlatka Pospiša. U subotu će gradonačelnik Paga Ante Fabijanić počastiti sve prisutne nadaleko poznatom paškom janjetinom, dok će u nedjelju Zlatko Pospiš biti počastiti sve prisutne vrhunski pripremljenim odojkom.

Natjecanja počinju u petak oko 11:00 sati (točan početak će se znati nakon završetka prijava), dok će pojedinačna natjecanja započeti u subotu u 10:00 sati.

izvor: HSTS.hr

0
0
0
s2smodern