Nadolazeći vikend, u subotu 25. kolovoza s početkom u 20:00 sati na rivi u Novom Vinodolskom, Paške podlanice pokušat će izborit svoje mjesto u finalu Jadranskih igara koje će se održati 02.rujna u gradu Pagu. Ovogodišnja treća televizijska emisija Jadrasnkih igara, te ujedno i drugo polufinale, okupiti će najbolje predstavnike prve i druge natjecateljske regije (Sjeverna Dalmacija i Istra i Kvarner) iz čak tri županije Primorsko -goranske, Ličko- senjske i Zadarske županije. Svoje snage odmjeriti će ekipe predstavnice Lošinja, Raba, Paga i Crikvenice.

Bogati zabavno- natjecateljski program započeti će već u četvrtak 23.kolovoza kad će se za najmlađe održati Lino Jadranske igre namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta te interaktivne igre namijenjene turistima i svima željim dobre zabave. Za petak, 24.kolovoza, planira se održavanje generalne probe natjecatelja gdje će se isprobati novi atraktivni rekviziti te održavanje akcije Hrvatske gospodarske komore te Hrvatske obrtničke komore pod nazivom "Vrijedne ruke".

Naša ekipa Paške podlanice sastoji se od 3 ženska i 7 muških članova koji pod vodstvom voditelja ekipe Ivice Bobića redovito treniraju te se nadaju ovogodišnjoj pobjedi i osvajanju glavne nagrade -saniterskog vozila. Trenizima Paških podlanica rukovodi kapetan ekipe Bisero Radana uz asistenciju Nenada Para. Iako im je prošle godine finale izmaklo za sekundu, ove godine Paške podlanice spremnije su nego ikad, a svoju tjelesnu spremnost i ekipni duh pokazali su rušeći rekord u igri leteći vaterpolo. Zlatna odličja osvojili su na čak dva kvalifikacijska susreta održanih u Karlobagu i Viru, a posljednji nastup na regionalnom četvrtfinalu u Viru doveo ih je do prvog mjesta te im osigurao nastup na drugom televizijskom polufinalu.

 

Svi koji žele pružiti potporu i svojim navijanjem pomoći Paškim podlanicama u Novom Vinodolskom mogu na polufinale otputovati autobusom ortganiziranim od strane grada Paga. Autobus kreće u subotu u 15:00 sati s Trajektnog pristaništa, slobodnih mjesta još ima a svi koji se odluče otputovat u Novi Vinodolski osim dobre zabave i besplatnog prijevoza dobite će i majcu Jadranskih igara 2012. godine.

0
0
0
s2smodern