IMGP8939Završnica Karnevalskih igara trećih po redu, ove godine održana je u organizaciji grada Paga i agencije Adria events te nam dovela najbolje ekipa Jadrana! Centar Paga u prostoru II. Magazina postao je centar maškaranih susreta.
Program je započeo Mini karnevalskim igrama gdje su se borile ekipe: „Vukovi na mjesečeni", „Cure i dečki na zadatku", „Paški heroji", „Maškarneval", najmlađi su napomenuli da slijedeće godine dolaze u pomašnom broju i osim što je ovo bila prilika za maskiranje da su se dobro zabavili.
Češki turisti, dimnjačari, kauboji, gusari, dvorske lude, medicinari te mnogobrojne maske iznenađenja doprinjele su pravom maškaranom ludilu.
Češki turisti- Vlahov Breg, Matulji snalazili su se na godišnjem odmoru uz paštetu i kruh. Solin, aktualni međunarodni i hrvatski pobjednik Jadranskih igara itekako su pokazali kako su u punoj formi okitili su se broncom s ukupno 51 bod. Ekipa Primoštena, prošlogodišnji viceprvaci Karnevalskih igara te pobjednici Jadranskih igara, pokazali su da ni ove godine s njima nema šale te ponjeli kući srebro s ukupno osvojenih 53 boda, gumb u dimjačara očito im je donio sreću. Kauboji (ekipa Paga) su jasno dali do znanja tko je domaćin i šef ovih igara te postali ovogodišnji pobjednici Karnevalskih igara s ukupon 62 boda. Kapetan Bisero je rekao da samo složan tim i pozitivna energija mogu dovesti do pobjede te da će uz pobjedničku kriglu nastaviti dalje vježbati.
Sudjelovale su i ekipe Debeljaka, Tribunja, Murtera i Nina, svaka ekipa prenjela je pozitivnu enrgiju na cijeli događaj.
Miss karnevala, kao novitet ove godine dodatno su zapaprile djevojke koje su se borile u plesu i uzdrmale publiku na noge te tročlanom žiriju u sastavu dr. Boba, Sanjina i malog Ive nije bilo lako odabrati najbolju. Međutim presudno je bilo guljenje krumpira. Najsvestranija je bila primoštenka Erika s osovjenih 26 bodova, 1. pratilja Karmen iz Ninskih stanova i 2. pratilja Antonela iz Paških podlanica.
Za pobjednički kriglu ekipe su se borile u igrama drvosječa, skakanje u vrećama, nošenju kašeta, držanju krigle te potezanju konopa. Šaroliki program u duhu maškara i program za osnovnoškolce, izbor za miss te bogata maškarana atmosfera uz velika feštu grupe Maestral donjela je puno smijeha, zabave, iznenađenja i borbenosti.
Zahvaljujemo svim ekipama u ime organizatora na sudjelovanju Karnevalskih igara!

Alter media d.o.o.
Sanjin Harapin, dipl. oec.
event koordinator

0
0
0
s2smodern