slika 3U prepunom Domu kulture održana je božićna predstava učenika OŠ" Jurja Dalmatinca" nazvana "Čarolija boja". Prisutne je pozdravila Željka Zubović, ravnateljica paške osnovne škole.

 

"Naši učenici i učitelji su ovom priredbom svim stanovnicima našeg grada uputili najljepše želje za Božić te poruke mira, ljubavi i zadovoljstva koje su obojili različitim bojama. Naša škola se uključila u akciju " Korak u život" i ovim putem pozivam djecu da dio prihoda od prodaje kolača i odrasle odvoje za nastavak školovanja djece bez roditeljske skrbi. Svima vam želim puno ljubavi, mira i blagoslova ", rekla je ravnateljica.
U razigranom programu nastupili su paški osnovnoškolci i pjesmom, recitacijama i plesom razveselili prisutne posjetitelje. Nastupili su. Dječji zbor "Vijolice", Paolo Portada, "Male vile" i plesači Plesne udruge Kissa, mali recitatori i Dječji školski zbor.
Na kraju priredbe stigla i Sveta Lucija koja je sudionicima priredbe i učenicima od 1. do 4. razreda darovala poklon pakete.
Na priredbi su bili nazočni gradonačelnik Paga Željko Maržić, župnik don Zdenko Milić, ravnateljica SŠ "Bartola Kašića" Milena Čemeljic, ravnateljica Dječjeg vrtića "Paški mališani" Ljubica Fabijanić

0
0
0
s2smodern