Pregled arhiva

Listopad 2014

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 21 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
5139

Mjesec hrvatske knjige 2014. u Gradskoj knjižnici Pag

Gradska knjižnica Pag obilježava Mjesec hrvatske knjige 2014. godine s nekoliko kulturnih događaja i aktivnosti.Profesor Vlatko Majić, ravnatelj knjižnice najavljuje dva događaja – 8. studenog organiz... pročitaj..

Vijesti
5302

Održana prva radionica za izradu Program ukupnog razvoja Grada Pag

U sklopu izrade Plana ukupnog razvoja Grada Paga u gradskoj vijećnici održana je prva radionica u organizaciji konzorcija tvrtki "Dekleva Consulting" d.o.o. Zagreb, "Adria Bonus" d.o.o Poreč, Institut... pročitaj..

Vijesti
5651

Radionica tradicijskog pjevanja

U Pagu je počela Radionica tradicijskih pjevanja otoka Paga koja su zaštićeno kulturno dobro pri Ministarstvu kulture RH. Cilj radionice je, u skladu s uputama ministarstva , očuvati i osigurati preno... pročitaj..

Vijesti
4466

Prijave za 4. Otočki turnir u briškuli i trešeti

U Pagu uskoro počinje 4.Otočki turnir u briškuli i trešeti koji će se održati u Konobi „Bile"u Pagu, Ulica Jurja Dalmatinca 15.Na turnir se možete prijaviti do 7. studenog 2014. u konobi „Bile" u Pagu... pročitaj..

Vijesti
4318

Poziv na testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti

Za kandidate prijavljene na Natječaj za prijam u službu vježbenika u Grad Pag, Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje, radi osposobljavanja za obavljanje poslova samostalnog upravnog r... pročitaj..

Vijesti
5265

Pagu priznanje za najuređenije mjesto u akciji TZ Zadarske županije i "Zadarskog lista"

Ovog tjedna u hotelu "Kolovare"u Zadru dodijeljena su priznanja pobjednicima u akciji TZ Zadarske županije i Zadarskog lista „Biramo najuređenije turističko mjesto, biramo najljepši restoran i konobu ... pročitaj..

Vijesti
5232

Anketa za izradu Plana ukupnog razvoja grada Paga za razdoblje 2014- do 2020. god.

U okviru izrade Plana ukupnog razvoja za grad Pag za razdoblje 2014. do 2020. godine Grad Pag je uz pomoć "Dekleva consulting " iz Zagreba, Adria Bonus d.o.o. iz Poreča i grupe stručnih suradnika prip... pročitaj..

Vijesti
4655

Jan Bukša osvojio treće mjesto na Državnom prvenstvu u udičarenju

Ovog vikenda u Kuljici je održano 16. Državno prvenstvo u udičarenju s obale u kategoriji U 21 na kojem je Jan Bukša, član SRD "Orade" osvojio treće mjesto dok je Danijel Grašo bio 24.-i.Uspjeh je tim... pročitaj..

Vijesti
5230

Dobrovoljno darivanje krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Pag organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi u ponedjeljak, 13. listopada u Križevačkom odmaralištu u vremenu od 9.00 do 12.00.Pozivaju se svi ljudi dobre volje da s... pročitaj..

Vijesti
6269

Održani Dani kruha

Na Trgu Petra Krešimira IV održani su Dani kruha u organizaciji Osnovne škole "Jurja Dalmatinca" i Dječjeg vrtića "Paški mališani. Nazočne je pozdravila ravnateljica OŠ "Jurja Dalmatinca" Željka Zu... pročitaj..

Vijesti
3806

Obavijest o produženju roka za prijavu na Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u područjima: predškolskog odgoja, školstva, kulture, športa i udruga i ostalih društvenih djelatnosti Grada Paga za 2015.

Obavještavaju se svi potencijalni prijavitelji na Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u područjima: predškolskog odgoja, školstva, kulture, športa i udruga i ostalih društvenih djelatno... pročitaj..

Natječaji
4463

18/2014

18/2014- NATJEČAJ za prijam u službu vježbenika na određeno vrijeme od 12 mjeseci u Upravnom odjelu za komunalni sustav i prostorno uređenje Grada Paga, i to: - Vježbenika/ce radi osposobljavanja za o pročitaj..

Vijesti
4645

"Dani kruha" u subotu, 11. listopada

Manifestacija "Dani kruha - zahvalnost za plodove zemlje" održat će se u subotu, 11. listopada s početkom u 10.00 sati u organizaciji Dječjeg vrtića "Paški mališani" i Osnovne škole "Jurja Dalmatinca"... pročitaj..

Vijesti
4858

Obilježen Dan neovisnosti

Prigodom obilježavanja Dana neovisnosti, predstavnici Grada Paga položili su cvijeće i zapalili svijeću na Središnjem križu na Gradskom groblju i time odali počast i zahvalnost svima koji su položili ... pročitaj..

Vijesti
6483

Paška čipka na Drugim danima čipkarstva BiH-a

U Zidinima kraj Buškog jezera u blizini Tomislavgrada održani su Drugi dani čipkarstva u BiH na kojem je predstavljena i paška čipka.Osim članica Udruge paških čipkarica " Frane Budak", Benediktinskog... pročitaj..

Vijesti
6318

Izgradnja kanalizacije Vodice i Bašaca

Radovi na izgradnji prve faze kanalizacije Bašaca započinju slijedeći tjedan, potvrdio je Duško Dragičević, direktor Komunalnog društva Pag. Investicija je vrijedna četiri milijuna kuna od čega će ... pročitaj..

Vijesti
7160

Paški vatrogasci u posjeti Istri

Članovi Dobrovoljno vatrogasnog društva Pag boravili su u Rovinju gdje su posjetiti svoje prijatelje – članove Dobrovoljno vatrogasnog društva Rovinjsko selo i Javnu vatrogasnu postrojbu Rovinj. Os... pročitaj..

Vijesti
4496

Službenik glasnik 7/2014

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 7 za 2014. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije- Službeni glasnik 2014. godina ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Vijesti
4848

"Paški mališani" u posjeti DVD-a Pag

Djeca iz Dječjeg vrtića "Paški mališani" s odgojiteljicama su u okviru programa Otvorenih vrata posjetili prostore Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pag na Julovici i upoznali se sa zanimanjem vatrogas... pročitaj..

Vijesti
5651

Dječji vrtić "Paški mališani" raspisuju natječaj za stručnog suradnika logopeda.

Na temelju članka 26.Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narodne novine br.10/97, 107/07 i 94/13) Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Paški mališani" Pag,temeljem Odluke (KLASA;601-01-01/14-34,URBR... pročitaj..

Vijesti
7888

Zabrana branja smilja na otocima

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode donijelo je odluku kojom se hitno zabranjuje branje smilja na svim otocima dok je na ostalim dijelovima obale jesenski dio sakupljanja skraćen za 45 dana.Smilje ... pročitaj..

Rezultati 1 - 21 od 21