Pregled arhiva

Veljača 2023

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 6 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
629

Javni poziv za dodjelu oznake „Hrvatski otočni proizvod“ u 2023. godini

Ministarstvo je objavilo Javni poziv za dodjelu oznake „Hrvatski otočni proizvod“ u 2023. godini. Oznaka „Hrvatski otočni proizvod“ dodjeljuje se otočnim proizvodima i nematerijalnom dobru u svrhu o pročitaj..

Vijesti
884

PAŠKI MALIŠANI OBILJEŽILI ZADNJI RIČAVAC

Paški mališani danas su obilježili zadnji karnevalski ričavac, najprije u vrtiću a potom na gradskom trgu. Pijacom su se širili pjesma, ples, veselje i zvuk Paškog kola. Starije skupine Tići i Lepti pročitaj..

Vijesti
2405

TRADICIONALNI PAŠKI ZIMSKI KARNEVAL 2023. OD 19. – 22.02. 2023.

U organizaciji Turističke zajednica Grada Paga i Grada Paga, od 19. do 22. veljače održat će se zadnji dani tradicionalnog Paškog zimskog karnevala uz bogat kulturno-zabavni program. Izložba likovni pročitaj..

Obavijesti
1846

Javni natječaj za financiranje programa i projekata javnih potreba sredstvima proračuna Grada Paga za 2023. godinu

Upravni odjel za prostorno uređenje i gospodarstvo na temelju Odluke o raspisivanju Javnog natječaja te načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Paga za 2023. godinu namijenjenih fi... pročitaj..

Obavijesti
1105

JAVNI POZIV u postupku evidentiranja dijela nerazvrstanih cesta na području Grada Paga

JAVNI POZIV u postupku evidentiranja dijela nerazvrstanih cesta na području Grada Paga - STARA VAS - pogledaj JAVNI POZIV u postupku evidentiranja dijela nerazvrstanih cesta na području Grada Paga pročitaj..

Vijesti
836

Karnevalski vikend u Pagu

Ovaj vikend u Gradu Pagu prepun je karnevalskih događanja i zabave za sve uzraste. U petak, 3. veljače u Domu kulture u Pagu održati će se karnevalska predstava Pagovizija s početkom u 20 sati. pročitaj..

Rezultati 1 - 6 od 6