Pregled arhiva

Veljača 2024

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 10 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
602

Isplata uskrsnica umirovljenicima i socijalno ugroženim osobama bez primanja

Na temelju odluke gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića, umirovljenicima i socijalno ugroženim osobama bez primanja od navršenih 65 godina, s prebivalištem na području Grada Paga, isplatit će se pročitaj..

Obavijesti
728

Javni natječaj za financiranje programa i projekata javnih potreba sredstvima proračuna Grada Paga za 2024. godinu

Upravni odjel za prostorno uređenje i gospodarstvo na temelju Odluke o raspisivanju Javnog natječaja te načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Paga za 2024. godinu namijenjenih fi... pročitaj..

Natječaji
231

01/24 - Natječaj za dodjelu stipendija

Natječaj tekst objave - pogledajte dokument Privitak / Formular uz natječaj - pogledajte dokument pročitaj..

Obavijesti
617

Natječaj za dodjelu stipendija 2024

Natječaj tekst objave - pogledajte dokument Privitak / Formular uz natječaj - pogledajte dokument pročitaj..

Vijesti
549

Zajedničkom suradnjom do prodaje i promocije paških proizvoda

Danas je u gradu Pagu održana press konferencija u organizaciji Solane Pag, TZ Grada Paga i malih proizvođača otoka Paga. Cilj konferencije bio je predstaviti suradnju navedenih aktera, čiji je pročitaj..

Vijesti
1201

Paški zimski karneval, 11.-14.2.2024.

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga i Grada Paga od 11. do 14. veljače 2024. godine održat će se zadnji dani tradicionalnog paškog zimskog karnevala. U nedjelju, 11. veljače u 16:00 sati pročitaj..

Vijesti
436

Započeli radovi na projektu „Razvoj vodoopskrbe”

5. veljače 2024. u Dinjišci na Pagu svečano su otvoreni radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže čime će se stanovnicima južnog dijela otoka Paga omogućiti neometana opskrba vodom. Na otvorenju rado pročitaj..

Vijesti
452

Predstavljanje suradnje Solane Pag, TZ Grada Paga i malih proizvođača otoka Paga

U srijedu, 7. veljače 2024. godine Solana Pag predstavit će suradnju sa Turističkom zajednicom Grada Paga i malim proizvođačima koja ima za cilj unaprijediti povezivanje, prodaju i promoci pročitaj..

Vijesti
416

Karnevalska udruga Markova kumpanija gostovala na Samoborskom fašniku

Pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Paga, u subotu 3. veljače, karnevalska udruga Markova kumpanija iz Paga gostovala je na 198. Samoborskom fašniku. KU Markova kumpanija je u kratkom pročitaj..

Vijesti
340

Obilježavanje Svjetskog dana močvarnih (vlažnih) staništa u OŠ Jurja Dalmatinca u Pagu

2. veljače 2024. godine Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije - Natura Jadera u suradnji sa Solanom Pag i Osnovnom školom Jurja Dalmatinca Pag obi pročitaj..

Rezultati 1 - 10 od 10