Predsjednik Stožera civilne zaštite Grada Paga: gradonačelnik, ANTE FABIJANIĆ
 email [email protected]
-----------------------------------------------------------------------------------
Kontakt telefon:od 10,00-15,00 sati
na tel broj 385 (0)23 600 830
-----------------------------------------------------------------------------------
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE | KORONAVIRUS.HR
-----------------------------------------------------------------------------------

7. travnja 2020. godine u 10 sati održana je telefonska sjednica Stožera Civilne zaštite Grada Paga te su donesene sljedeće odluke:
- Od srijede, 8. travnja 2020. godine uvodi 16-satna kontrola Paškog mosta u suradnji sa djelatnicima Policijske postaje Grada Paga kao pomoć policijskim službenicima. Raspodjela čuvanja mosta je podijeljena na način da se svaka dva dana mijenjaju predstavnici Stožera civilne zaštite Grada Paga te Općine Povljana i Općine Kolan, tj. mobilizirani zaposlenici općinskih i gradskih tvrtki. Noćnu smjenu kontrole na Paškom mostu provoditi će djelatnici Policijske postaje Pag;

- Od 8. travnja 2020. godine, Stožer civilne zaštite Grada Paga u prostoru DVD-a Pag, raditi će od 10-11 sati za građane koji nemaju mogućnost slanja zahtjeva e-mailom (pristup internetu, computer i sl.). Građani će moći vlastoručno ispuniti zahtjev koji će Stožer civilne zaštite u roku 24 sata obraditi za izdavanje e-propusnice, a svi ostali se upućuju da ih šalju isključivo putem sustava e propusnica ili e-maila na adresu: [email protected].

S obzirom na lijepo vrijeme i nadolazeće blagdane pozivamo građane da se suzdrže od aktivnosti na otvorenom te da ne izlaze iz kuća narednih 7-14 dana. Pridržavanjem svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.