mrrfeu SmallMinistarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisalo je natječaj za prijavu projekata udruga na otocima za ostvarivanje prava na financijske potpore u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2014. godinu na poziciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije sa završetkom prijave 28. lipanj 2014. godine. Ukupan iznos osiguranih sredstava je 300.000,00 kuna. Minimalni iznos financijske potpore je 10.000,00 kn, a maksimalni iznos 30.000,00 kn.

Opći cilj Natječaja je financijskom potporom omogućiti provedbu projekata udrugama na otocima u skladu s održivim razvojem hrvatskih otoka koji donose nove ideje, modele razvoja ili načine rješavanja postojećih problema, potiču tradicijske običaje i kulturu otočnog prostora, pridonose očuvanju okoliša i omogućuju sadržajniji i kvalitetniji život na hrvatskim otocima.

Prihvatljivi prijavitelji su udruge koje imaju sjedište na hrvatskih otocima i koje su upisane u Registar udruga Republike Hrvatske i djeluje na području hrvatskih otoka najmanje jednu godinu zaključno s danom objave Natječaja te čija je djelatnost usmjerena na razvoj lokalne zajednice.

Prihvatljive aktivnosti natječaja:

  • -        unaprjeđenje kvalitete života u lokalnoj otočnoj zajednici
  • -        kultura i umjetnost
  • -        obrazovanje i znanost
  • -        sport

Tekst cijelog natječaja, upute za prijavu i potrebne obrasce možete pročitati na web stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije:

Regionalni razvoj »Otoci i priobalje »Potpore otočnim udrugama »Natječaj za prijavu projekata udruga na otocima za ostvarivanje prava na financijske potpore u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2014. godinu na poziciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

http://www.mrrfeu.hr/default.aspx?id=3085

0
0
0
s2smodern