20181013 091912

U subotu, 13. listopada 2018. u Malom Lošinju održavalo se 7. Prvenstvo Jadranskih otoka u stolnom tenisu. Nastupilo je stotinjak natjecatelja s Korčule, Zlarina, Paga, Krka i Lošinja. Stolnoteniski klub Pag predstavljalo je dvadesetak natjecatelja u kategorijama početnika, najmlađih kadeta, mlađih kadeta, kadeta, seniora i veterana. - Ostvarili smo izniman uspjeh osvojivši sedam odličja. - kaže Željko Cik, predsjednik STK PAG.


Osvojena odličja:
POČETNICI:
- Luka Novak - zlato
- Petar Puljić - srebro
NAJMLAĐI KADETI
- Patrik Puljić - srebro
MLAĐI KADETI
- Luka Bukša - srebro
- Roko Maržić - bronca
KADETKINJE
- Maja Jovanović - zlato
VETERANI:
- Božidar Donadić - srebro

- Među renomiranim stolnoteniskim klubovima sa Korčule i Krka, naš klub uspio je osvojiti sedam odličja. - rekao je Gordan Maržić, dopredsjednik STK PAG te naglašava da ovaj uspjeh nije slučajan nego prije svega rezultat upornog rada i treniranja u njihovoj školi stolnog tenisa, koja ove školske godine ima upisana trideset i dva polaznika. - Našu školu stolnog tenisa i njenu kvalitetu prepoznali su u Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca Pag te nam već četvrtu godinu za redom omogućavaju treninge četiri puta tjedno u školskoj dvorani, na čemu smo im iznimno zahvalni. - kaže Matija Josipović, jedan od trenera i igrača u STK PAG. 

- Željeli bismo zahvaliti svim našim manjim i većim sponzorima, a posebno bismo zahvalili Gradu Pagu i gradonačelniku Anti Fabijaniću, dogradonačelniku Davoru Fabijaniću, Turističkoj zajednici Grada Paga i direktorici Vesni Karavanić, te Komunalnom društvu Pag i direktorici Ireni Buljanović, koji su svojim pokroviteljstvima, sponzorstvima i donacijama ublažili trošak odlaska na 7. Prvenstvo Jadranskih otoka u Malom Lošinju. - rekli su iz Stolnoteniskog kluba Pag.

0
0
0
s2smodern