[sigplus] Critical error: Image gallery folder vijesti2/maraton_2011 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

U subotu 25.lipnja 2011.godine održan je jubilarni 10. cikolturistički maraton na otoku Pagu u organizaciji Turističke zajednice Grada Paga, Grada Paga i udruge Moj bicikl uz pokroviteljstvo Coca-Cole HBC Hrvatska i njezine prirodne vode Bistre.

Preko 100 sudionika maratona, dužine 46 km s dvije okrijepne stanice u Povljani i Vlašićima, bili su različitih dobnih skupina i različite fizičke spremnosti. Okupljanje sudionika započelo je u jutarnjim satima ispred Turističkog ureda TZG Paga,dok je start maratona bio u 14:00 sati. Na početku vožnje sudionike, maratona među kojima je bilo i mnogobrojnih turista iz Italije, Slovenije, Mađarske i Njemačke, pozdravio je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, dogradonačelnik Tino Herenda i vanjski suradnik TZG Paga Slavko Pernar.

Povratak u Grad Pag bio je u večernjim satima kada je uslijedila podjela nagrada i priznanja najmlađem sudioniku Dorijanu Humljaku 9 godina, najstarijem Mladenu Debiću 70 godina i najudaljenijem sudioniku maratona Vatroslavu Rusmanu (589 km) te najbrojnijoj momčadi Šatorski moljci (9 učesnika) te večera na Gradskoj rivi popraćena zabavno- kulturnim programom.

{gallery}vijesti2/maraton_2011{/gallery}

0
0
0
s2smodern